Centrul Helen Doron English 4 are o noua locatie

Incepand cu ianuarie 2015, centrul de cursuri de limba engleza pentru copii Helen Doron English 4 isi va desfasura activitatea si in noua locatie de pe Str V App Channel Plus download. Scoala Herastrau, nr. 11, in cartierul Aviatiei,  sector 1 din Bucuresti.

De pe 15 ianuarie 2015 au inceput inscrierile la cursuri ca Fun with Flupe, More Fun with Flupe, Jump with Joey, vezi intreaga lista pe site What if ied.

Centrul Helen Doron English 4 este locatia ideala unde un copil sa invete limba engleza, iar profesorii sunt specializati si au experienta in lucrul cu copii 윈7 iso 다운로드. In fiecare an ei participa la seminarii si conferinte unde isi insusesc noi cunostiinte si fac schimb de experienta cu colegii lor din intreaga lume.

Helen Doron English este un grup educational prezent la nivel international in peste 30 de tari si din 2008 si in Romania Don't contact the movie download. La nivel natțional exist 12 centre educationale Helen Doron, dintre care 3 se afla in Bucuresti.

Metoda Helen Doron a fost dezvoltata si initiata de Helen Doron (lingvist si educator, în 1985) 007 Spectre Download. Aceasta metoda unica permite copiilor ca incepand cu varsta de trei luni sa invete engleza precum invata limba materna – prin ascultare repetata si incurajare opengl 3.0 다운로드.

 

Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, povesti, caiete de lucru, povești, cantece pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii, a vocabularului, scrisului si cititului pyautogui. Invatarea este rapida, distractiva si naturala, cu pregatire pentru examenele internationale de limba engleza tinute intr-o maniera relaxata si placuta Download Apple Watch Siri Voice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *