Ce le citim copiilor de noapte bună?

Cititul înainte de culcare este, cu sigurantă, unul din cele mai plăcute momente petrecute împreună cu puiul nostru jinsong movie. Lectura este un factor esential în formarea abilitătii de a fi empatic, lucru care influentează fundamental construirea unor relatii interumane sănătoase 안녕 헤이즐 다운로드.

Primăvara aceasta haideti ” să cultivăm” o relatie mai bună a copiilor cu poveștile!

După cum bine stiti, în BebeLibrarie, avem carti și povești frumoase, toate bune pentru ora de lectura 록가수 다운로드. Am ales 5 carti, pe care copiii le vor îndrăgii cu sigurantă.

Miturile Greciei au fascinat dintotdeauna prin frumusețe și forță de comunicare Apache Tomcat 9.0 Download. În ele găsim fapte de vitejie, dar și pilde despre putereadragostei, despre cinste și onoare, sau care este prețul vanității, trufiei șilăcomiei 헤드 사커 돈버그 다운로드. Pandora, Atena, Poseidon, Perseu, Orfeu sau Apollo sunt cei care iti vor spune cum a fost creata lumea. Zeii sunt pretutindeni, ascunsi in soare, piatra si mare.(Vârsta recomandată +5ani)

 

 

Graba lumii moderne, face ca totul să treacă pe lângă noi, inclusiv ceea ce este cu adevarat important God of Study!

Mergem la plimbare 헬머니 다운로드? Îmi citesti o poveste? Mă ajuti…? “N-am timp!” Recunoasteti răspunsul? Ce se află în spatele acestor cuvinte reci, evazive și aproape nepoliticoase French dictionary download? Poate oboseală, sters, nerăbdare, egoism?

Ursuletul Tim ar vrea să le spuna prietenilor săi că nu se vor mai vedea o vreme-dar acestia, prea ocupati cu treburile lor de zi cu zi, nu au niciun minut, nicio secundă, nicio sutime de secundă pentru el subtitles for Nayuu Simi2. Ursuletul cel prietenos vrea doar sa-și ia rămas bun…

Când se întoarce, nu se răzbuna pe prietenii care n-au avut nici măcar o clipă pentru el, ci îi invită la o discutie la el acasă, pentru a evita orice neîntelegere 기생수 파트 다운로드. Dacă și-ar fi făcut timp pentru un prieten doar câteva clipe…”Ar trebui să stăm mai mult de vorbă, ca să nu ne mai supărăm vreodată”.

Oare acest gând, scris la sfârsitul povestii, nu se aplică tuturor? (Vârsta recomandată +5ani)

 

 

Te-ai gândit vreodată cum arată lumea misterioasa care se ascunde chiar sub picioarele tale?

Oli este un pui de râmă aiurit, dar curajos, care trece prin tot felul de peripeții pentru a-și urma visul de a vedea lumea.
Aventurile râmei Oli este o poveste despre curaj și ambiție și, nu în ultimul rând, despre puterea miraculoasă a fructelor și legumelor. Numai bună de citit acum la început de primăvară dacă tot ne dă bătai de cap “domnul Mucus”.(Vârsta recomandată +5ani)

 

 

 

 

Micul print pentru copii – Prietenia” este o poveste aparte despre prietenie, textul e prescurtat pe înţelesul celor mai mici şi firul narativcurge armonios, ca o poveste frumoasă de noapte bună.

Copiii pot pătrunde acum mesajele importante ale cărţii. Cu sau fără ajutorul nostru. Vor afla că prietenia se clădeşte cu răbdare, încetul cu încetul.(Vârsta recomandată +5ani)

 

 

 

 

De ce plangem?” este o carte apărută de curând si readuce plânsul în normaliate, în firesc așa cum ar trebui să fie.

“Chiar dacă nu mai ești bebeluș tot mai ai nevoie să plângi uneori. Asta nu te face nici plângăcios, nici bebeluș!

Toți oamenii au nevoie de plâns din când în când. Doar că adulților li se întâmplă mai rar decât copiilor și preferă să nu fie văzuți. Însă plânsul le face și lor bine. S-ar putea mai degrabă să îi vezi plângând de bucurie…”.(Vârsta recomandată +4 ani)

 

Toți avem nevoie de povesti pentru a crește, pentru a ne conecta, pentru a depășii situatiile dificile si pentru a găsi sensul vieții. Această relatie, invizibilă, dintre copii si povesti este o relatie de prietenie cu impact de lungă durată, așa că primăvara aceasta haideti ” să cultivăm” o relatie mai bună a copiilor cu poveștile!

Sursa articol: www.bebelibrarie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *