Cel mai bun spectacol de teatru revine la MTR – „7 dintr-o lovitura”

Spectacolul 7 dintr-o lovitură scris și regizat de Lia Bugnar se joacă sâmbătă, 2 noiembrie, ora 22:00, la Sala de cinema Horia Bernea de la Muzeu Țăranului Român sftp 파일 다운로드.

7 dintr-o lovitură scris și regizat de Lia Bugnar a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol al celei de-a VI-a ediții a Festivalului Undercloud, actorul Cătălin Babliuc fiind premiat pentru rolul lui Bobo drept cel mai bun actor 인박스 다운로드.

„Șapte dintr-o lovitură” îi aduce laolaltă pe Ilinca Manolache, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole și Maria Obretin Millennium Game. O distribuție care funcționează de minune. O plăcere de a juca și a se juca pe scenă, o plăcere de a face teatru și a dărui teatru cum rar întâlnești 8월의 크리스마스 영화 다운로드. (Monica Andronescu, Yorick)

“Şapte oameni complet diferiţi sunt închişi în studioul unei televiziuni. Doar doi dintre ei vor fi „norocoşii’ aleşi să joace într-o telenovelă Reader Reader Download. Fiecare încearcă să convingă publicul că merită să fie votat, însă, dincolo de aparenţe, întrezărim demoni (interiori) gata să-şi devoreze adversarii 퀀텀 브레이크 다운로드. (Teodora Gheorghe, scriitor)

7 dintr-o lovitură – piesă scrisă și regizată de Lia Bugnar – are o linie comună în piesele scrise de aceasta: niște oameni-actori sunt aduși pe scenă, sub pretextul unei povești oarecare, pentru ca în final fiecare să aibă propria poveste bine definită 더 챔피언 다운로드. Totul într-un context extrem de apropiat de realitatea apropiată, ceea ce face empatizarea cu personajele să fie una firească. Într-o societate dominată de puterea televiziunii, de rating-uri și de extreme cu titlu de senzațional, pe scenă sunt aduse 7 scaune și o moderatoare Secret Garden script. Pretextul aparent: un reality-show a cărui miză este câștigarea unui rol principal într-o telenovelă. Pretexul real: căutarea unui ”ceva” senzațional, care să salveze televiziunea, pornind de la premisa că spectatorilor le place să vadă rufe spălate în public 폴라리스 오피스 2015 다운로드. (Oana Duma, Forever Folk)

Dar premiile și cronicile pot strrica valoarea unui spectacol așa că vă invităm să convingeți singuri de calitatea sa, ocupându-vă un loc comod în sala de cinema a Muzeului Țăranului Român 윈도우7 글꼴 다운로드.

Biletele, în valoare de 35 de lei, se găsesc la Clubul Țăranului și online, pe bilete.ro. Pentru informații puteți suna la 0727.100 856.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *