Copiii devin mici librari în cadrul săptămânii „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

În cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, desfășurat în perioada 6-10 aprilie, Litera invită clasele de copii din București să treacă pragul librăriei de pe Bulevardul Magheru nr Download the cartoon three kingdoms pdf. 8-10 pentru a-i învăța pe cei mai mici dintre cititori ce presupune meseria de librar.

Timp de o oră, elevii vor face parte din lumea poveștilor și vor învăță care este traseul unei cărți de la scriitor la cititor, cum sunt organizate cărțile într-o librărie, ce presupune meseria de librar 심즈4 심 다운로드. Fiecare își va putea alege câte o carte pe care să o recomande colegilor, așa cum face un adevărat librar.

Pentru elevii de liceu, Litera a pregătit în Săptămâna altfel o întâlnire cu prezentatorul și realizatorul de emisiuni radio și TV Andrei Gheorghe care le-a vorbit copiilor despre literatura SF, fantasy și seria de cărți „Labirintul” Youtube 2160p. Intalnirea a avut loc luni, 6 aprilie, ora 11.30 în sala de festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”.

Programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” este dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare, care să le îmbogățească elevilor orizontul de cunoaștere 코난 감청의 권 자막 다운로드.


Pentru alte informaţii: Andra Cărbunaru, Specialist PR, e-mail a.carbunaru@litera.ro, tel Photoshop 7.0 Korean edition. 0748 031 397

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *