Crăciunul Copiilor în Parcul Kiseleff

Timp de o săptămână, între 16 și 22 decembrie, Teatrul Ion Creangă îmbracă Parcul Kiseleff în hăinuțe de sărbătoare, pentru a întâmpina cum se cuvine vizita lui Moș Crăciun Get Smart Download. Brăduți ornați cu turtă dulce, mii de luminițe colorate, personaje de basm și sute de colindători vor transforma parcul într-un carusel al poveștilor de iarnă 예전에 다운로드.

Dedicat celor mai mici dintre spiriduși, programul aduce pe scenă spectacole de teatru pentru copii („Clowns” – Teatrul Ion Creangă și „Magia copilăriei” – Teatrul Excelsior), recitaluri de colinde susținute de artiști îndrăgiți de copii și părinți, precum Ducu Bertzi, Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe, Alina Sorescu sau Aurelian Temișan, dar și concerte de muzică clasică în interpretarea Orchestrei Simfonice București și a Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” 180도 다운로드.

Moș Crăciun va poposi în parc în fiecare seară, pentru a primi scrisorile copiilor și pentru a se bucura de urările cetelor de colindători: Corul Solemnis, Corul de copii al Operei Naționale București, Grupul de copii Mezzetino și foarte tinerii colindători de la Clubul Micului Actor și Opera Comică pentru Copii 스윙 브라우저 무료 다운로드. Nu vor lipsi din program nici atelierele de muzică și teatru de umbre sau sesiunile de meșterit decorațiuni, care vor avea loc la Atelierul Moșului 구글 스케치업 2018 다운로드.

Intrarea este liberă la toate activitățile programate în cadrul evenimentului. Informații suplimentare despre eveniment și program sunt disponibile pewww.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga Kids Tube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *