Culorile anului 2017 in amenajarea locuintei

Dupa ce ai decis ca vrei sa-ti reamenajezi apartamentul, inevitabil iti vei pune intrebarea legata de directia de culoare pe care o vei adopta 잔잔한 노래 다운로드. Anul 2017 va fi o provocare, deoarece culorile vor evolua dincolo de reguli, catre accesibilitate si combinatii sensibile.

Anul 2017 va fi anul in care culorile propuse de specialistii Pantone, aerisite, luminoase, explozive, vor da nastere unor amestecuri unice de culori care vor spune povestea culturilor atat de diversificate Windows 10 Edge. Specialistii in design interior ai magazinului Mobshop s-au interesat despre tendintele de culoare propuse de specialistii Pantone pentru design-ul interior si iti ofera cateva trucuri, pe care le poti include in amenajarea casei tale:

  • Paleta Day Dreaming continua tema pastel a anului 2016, aducand culori care exprima luminozitate Hourglass of The Legend of Zelda Dream. Galbenul Iris sau Verde Nil sunt adaugate pentru a completa nuantele de roz si albastru.
  • Paleta Ease aduce un aer mult mai sofisticat, incluzand culori neutre, atat calde, cat si reci, amestecate cu tonuri discrete, facandu-le usor de integrat in orice design interior Mid-Gothic download.
  • Florabundant este o paleta somptuoasa de nuante florale bogate. Nuante de rosu, roz si verde (Pink Yarrow, Red Dahlia si Baton Rouge) creeaza un aspect de drama, potrivit celor cu personalitate puternica si non-conformisti xlminer.
  • Daca esti o fire seducatoare, atunci culorile Golden Rod, Tangerine Tango, Cayenne, Vivacious si Acai sunt cele care vor imbraca cel mai bine apartamentul in care locuiesti Download the bookbook.
  • Nuantele metalice, precum Amethyst Orchid, Slate sau Plum, ti se potrivesc ‚manusa’, daca esti o persoana puternica, foarte sigura pe ea si indrazneata 플립북 다운로드. Poti include aceste nuante in decorarea peretilor sau in decoratiule care intregesc spatiul casei tale.
  • Culorile pamanatii, precum Gold Earth, Marsala sau Fennel Seed te pot ajuta sa creezi un ambient cu accente din natura, care iti pot da senzatia de liniste si reintoarece la origini 2010 파워포인트 무료 다운로드.

Designerii Mobshop sunt de parare ca paleta de culori propusa de Pantone poate fi cu usurinta integrata in decorarea casei. Daca in ceea ce priveste mobilierul este mai greu sa ne adaptam trendurilor, la decoratiuni flexibilitatea este mult mai mare bmw 블랙박스 다운로드. Astfel, designerii iti recomanda sa alegi pentru mobilier si pereti culori neutre, la care sa asociezi decoratiuni in functie de personalitate sau starea ta de spirit 8월 4주차 멜론 top100 다운로드. Decoratiunile sunt mult mai usor de adaptat in functie de trenduri. Spre exemplu, daca te atrage paleta de culori metalice, poti alege intre fete de perna cu nuante metalice, vaze, rame pentru tablouri in culori similare. Daca in timp optiunile ti se schimba sau vrei sa adopti alta paleta de culori, poti cu usurinta recurge la noi modele si culori pentru fetele de perna, poti vopsi ramele tablourilor dandu-le noi accente sau poti pune intr-un loc vizibil o noua vaza care se potriveste cu noul stil al casei. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti lasi creativitatea sa-si spuna cuvantul si sa fii deschis la schimbari. Sursa: www.mobshop.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *