dr. Elena Barbu: Constelatii familiale – Te iubesc exact asa cum esti!

14 octombrie 2018

Exista in prezent o adevarata frenezie a schimbarii Get out and download. A te schimba ca sa nu mai fii si sa nu ramai asa cum esti, a-l schimba pe celalalt care nu ne (mai) place asa cum este, a schimba lumea intreaga – iata ce preocupa lumea intreaga Premaple download! Schimbarile vizeaza atat trupul cat si sufletul. Dar cele mai mari promisiuni de schimbare ni le aduc psihoterapiile cu miile de tehnici de re-programare din orice punct de vedere posibil sau care pana vineri ne fac vulturi din gaini, viteji din lasi, maturi din infantili – pana vineri si azi e doar joi Download the bread basics In English! Lucrurile sunt clare: omul nu se mai accepta asa cum este si nu-l mai accepta pe semenul sau asa cum este. Totul o ia la vale ca o alunecare generala de teren a imaginii de sine si de celalalt 윈도우 10 영문판 다운로드. In aceasta “lume relativa ce-a facut si desfacut”, mai poate fi posibila o fericire care sa dureze? Tine fericirea pana vineri? Nu exista o contradictie intre credinta schimbabilitatii continue a omului si durabilitatea fericirii Download Accordance?

Cand un barbat intalneste o femeie de care se indragosteste, el o iubeste deoarece ea este exact asa cum este. Cand o femeie intalneste un barbat de care se indragosteste, ea il iubeste deoarece el este exact asa cum este 고릴라 pc 다운로드. In momentul in care cei doi se intalnesc, fiecare se bazeaza pe ce este si cum este si exact asta iubeste la el celalalt. “Te iubesc asa cum esti!” – aceasta este cel putin la inceput formula magica a fericirii Great Escape 2 7. Insa, nu dupa multa vreme, apare presiunea schimbarii de ambele parti. Si folosind colosalul arsenal al pietii de wellness, ne schimbam pe noi, il schimbam si pe celalalt, ii schimbam pe copii si copiii pe noi 세븐 나이츠 다운로드. E bine ca ne schimbam cu totii incontinuu din mers in ideea mentinerii unui acordaj reciproc care sa ne faca viata buna si frumoasa.

Ce bine ar fi ca lucrurile sa se rezume la atat Download the battery widget! Cand flama iubirii aprinde inimile celor doi, ei se vad pe ei insisi doar ca indivizi, ca “tu” si “eu”. Insa, in spatele fiecaruia stau tatal si mama lui, bunicii, fratii, precum si tot ce s-a petrecut in aceasta familie – un intreg sistem Chow Chow download. Se poate spune ca intreg sistemul din spatele barbatului o asteapta pe femeie si tot sistemul femeii il asteapta pe barbat. De ce? Ambele sisteme asteapta ca prin cei doi indragostiti sa poata duce la bun sfarsit ceva ce in trecutul lor a ramas nerezolvat. De aceea sistemul barbatului nu este interesat doar de femeie, ci de tot sistemul ei familial cu tot cu destinul sau. Si reciproca este la fel. Ambele sisteme intra intr-o comuniune a destinului si doresc sa rezolve ceva anume prin intermediul celor doi.

Asadar, iubirea nu este ceva doar personal, nu este doar acel “Te iubesc!” ce si-l spun initial cei doi, deoarece in spatele lor stau atat parintii, cat si stramosii, precum si destinul personal si cel comun. Iar pe acestia nu-i mai poti schimba orice ai face. Si atunci, cum se pune problema schimbarii in relatiile de iubire care devin relatii de cuplu, in care mai apar si copii? Un posibil raspuns ar fi ca cei doi sa-si spuna din adancul inimii nu doar “Te iubesc!”, sau “Te iubesc exact asa cum esti!”, ci “Te iubesc si iubesc tot ceea ce ne uneste pe amandoi!”

Va atept cu iubire si respect,
Elena Barbu
PROGRAMUL DE DESFASURARE:
• Duminica 14.10.2018, orele 9.45-18.30.
• Pauza de pranz este de 1 ora
• Adresa: Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A
• 150 de lei
• Pentru inscrieri, detalii despre workshop, adresa de desfasurare si alte informatii va stau la dispozitie la telefon: 0746-137.262, e-mail: elena_barbu70@yahoo.com si mesaj FB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *