Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri, o feerie modernă pentru copii

Teatrul Ion Creangă anunță premiera unui nou spectacol adresat copiilor cu vârsta peste 7 ani: Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri, o feerie modernă despre maturizare și despre importanța de a avea încredere în propriile sentimente.  Premiera are loc duminică, 15 noiembrie, ora 18:00, fiind găzduită de Teatrul de Comedie (Sala Nouă) 삼국지6pk 다운로드.

Povestea Frumoasei din pădurea adormită, montată în premieră la Teatrul Ion Creangă, a fost  adaptată de Katharina Schlender, care a modernizat basmul Fraților Grimm, păstrând caracterul său magic 1000 of gag concerts. Dramatizarea temperamentală și bogată în sensuri a fost pusă în scenă de regizorul Phillippe Besson, acesta colaborând cu scenograful Viaceslav Vutcariov și compozitorul Radu Mihalache Farand Tactics. Rezultatul este un spectacol plin de emoție și culoare, care surprinde evoluția prieteniei dintre Rose, tânăra prințesă, și Martin, băiatul bucătarului, prietenie care, așa cum se spune în basme, poate dura o viață … și chiar dincolo de ea Crying Man Download.

 

Cu o experiență de aproape 30 de ani în teatrul pentru copii și tineret, regizorul Phillipe Besson a colaborat cu teatre din Zürich, Leipzig, Dresda, Postdam și Berlin, unde a montat atât opere clasice (Jules Verne – 80 de zile în jurul Pământului; Carlo Collodi – Pinocchio, Charles Perrault – Motanul încălțat, Miguel de Cervantes – Don Quijote), cât și titluri ale unor dramaturgi contemporani memory server. Amuzante, istețe, poetice – și uneori extravagante, spectacolele sale sunt puternic ancorate în contemporaneitate, oferindu-le tinerilor posibilitatea de a corela experiențele personale cu lumea pe care o regăsesc pe scena teatrului 12인의 성난 사람들.

„Frumoasa din pădurea adormită sau Povestea unei treziri” este o piesă despre maturizare, despre ce înseamnă să devii adult. O piesă despre dragoste, gelozie, împăcare windows 10 homek. O piesă despre noroc și ghinion, despre a avea încredere în propriile sentimente, uneori chiar împotriva părerii celorlalți. O piesă despre aventura vieții indiferent de vârstă malware fence. O piesă perfectă pentru întreaga familie. (Philippe Besson)

Spectacolul este găzduit de Teatrul de Comedie – Sala Nouă (Str. Sfânta Vineri, nr 그린 음악 다운로드. 11). Biletele pentru premieră și pentru reprezentațiile din luna noiembrie se pot achiziționa la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Piața Amzei, nr Beautiful night Ulala Session. 13) și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro sau la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *