Ana Stănescu: Hai în tabăra de părinți și copii!

PlaYouth te provoacă să ai curaj să mergi într-o tabără, împreună cu cel mic 토크프로 다운로드! Gândeşte-te puţin la toate întrebările de mai jos:

Cum ar fi să mergi într-o tabără în care și tu și copilul tău să lucrați la o relație sănătoasă și armonioasă de durată fără să aveți presiunea timpului sau a altor factori 잔잔한 노래 다운로드?

Cum ar fi să iei parte la activități de învățare prin joc și să descoperi pasiuni și visuri comune cu ale copilul tău Windows 10 Edge? Cum ar fi să porți discuții valoroase cu alți părinți și să înțelegi mai bine cum ne dezvoltăm percepția și modul de gândire Hourglass of The Legend of Zelda Dream?

Cum ar fi să descoperim împreună înțelesuri noi despre rolul de părinte și de copil? Cum ar fi să (re)găsești copilul din tine și să-i înțelegi mai bine reacțiile celui de lângă tine Mid-Gothic download?
Cum ar fi ca după această tabără copilul tău să îți povestească cu încredere și curaj cum se simte cu privire la diferite aspecte ale vieții xlminer?
Cum ar fi ca după această tabără tu să te simți liber să-i spui orice copilului tău fără teama de a-l speria sau de a-l face să creadă că-l judeci Download the bookbook?

Cum e acum când știi că e posibil, mai ales dacă îți asculți instinctul?

Întrebările nu sunt doar un exercițiu de imaginație, ci o realitate care există în viețile celor ce și-o doresc și care poate fi construită începând cu ajutorul și implicarea ta 플립북 다운로드. O realitate pe care și tu și noi ne-o dorim ca parte din viața de zi cu zi. O realitate conștientă și abundentă în experiențe fericite 2010 파워포인트 무료 다운로드.

De asta, te invităm la una (sau mai multe, de ce nu?) dintre taberele KaleidosCopil din această vară dedicate copiilor si părinţilor, organizate de PlaYouth bmw 블랙박스 다운로드. Vei găsi aici detaliile organizatorice şi preţul taberelor: https://www.playouth.ro/tabara-kaleidoscopil

Te invităm să îi cunoşti! Ne poţi vizita la sediul nostru, scrie pe Facebook sau pe mail sau ne poţi da un telefon. Tu alegi!

PlaYouth s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor. Îi încurajăm să-şi dezvolte sănătos relaţia părinte-copil.

Organizăm atât ateliere, cursuri, şi programe de educaţie alternativă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, cât și ateliere și tabere care îi implică și pe părinţii lor.
Activităţile desfăşurate pentru copii au rolul de a-i ajuta să aibă încredere în ei, să comunice mai uşor, să interacţioneze cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să se joace învăţând şi să-şi descopere pasiunile şi talentele. Activităţile dedicate copiilor şi părinţilor au rolul de a-i apropia pe aceştia, de a-i ajuta să se cunoască mai bine şi a interacţiona natural şi liber.

https://www.playouth.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *