Incurajeaza-ti copilul sa daruiasca de Mos Nicolae!

3 și 4 decembrie 2016, orele 11.00 – 19.00

Teatrul Ion Creangă – Sala mică / Laboratorul de cadouri

Teatrul Ion Creangă organizează pentru al treilea an consecutiv campania de donații „Teatru în ghetuțe, o inițiativă menită să încurajeze copiii să ofere daruri și să scrie astfel împreună povestea unor sărbători mai frumoase pentru copii aflați în dificultate 심심토크 다운로드. Derulată în weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creangă – Sala Mică, spațiu transformat cu această ocazie într-un Laborator de cadouri, campania vine în sprijinul a peste 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 luni și 15 ani, care provin din familii aflate în stradă Download 100 of Yoon Myung-jo.

Micuții spiriduși care vor să facă fapte bune pot oferi donații în intervalul orar 11.00 – 19.00, la sediul Laboratorului de cadouri / Sala Mică – Str vgmdb. Biserica Amzei, nr. 21-23. Jucării și hăinuțe, rechizite sau ghetuțe vor fi pregătite și împachetate cu grijă chiar de către aceștia, iar fiecare donație va fi răsplătită cu o surpriză 지나오다 mp3 다운로드.

Teatru_in_ghetute_2016___Teatrul_Ion_Creanga

Campania se încheie duminică, 4 decembrie, ora 19.00, iar darurile vor fi oferite luni, 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, cu sprijinul asociației Samusocial din România 카툰워즈 블레이드 다운로드.

Campania „Teatru în ghetuțe” a fost inițiată în decembrie 2014, iar începând din anul 2015 se desfășoară atât la Teatrul Ion Creangă, cât și la sediul unităților de învățământ partenere din Capitală tudou 비디오 다운로드. În perioada 21-28 noiembrie 2016 au fost colectate donații oferite de elevi de la Școala Gimnazială „Herăstrău”, Școala Gimnazială nr. 80, Școala Gimnazială nr pc 라인 다운로드. 195 și Liceul Teoretic „Marin Preda”.

Mai multe detalii despre Campanie sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga 꾼 무료 다운로드. Persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator PR, e-mail: anca.scurtu@teatrulioncreanga.ro, nr Download Diablo 3 for free. tel. 0723.513.338.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *