Kate Winslet, vedetă a Festivalului de Film de la New York 2017

Festivalul de Film de la New York a anunțat câteva surprize ale ediției din 2017, precum un documentar despre cariera lui Steven Spielberg, imagini mai puțini cunoscute ale artistului Bob Dylan și o discuție cu renumita actriță britanică Kate Winslet, relatează marți EFE.

La ediția de anul acesta, care va avea loc în perioada 28 septembrie — 15 octombrie, va fi proiectat filmul documentar „Spielberg” al regizoarei Susan Lacy, care prezintă impresionanta carieră a cineastului american, autorul unor filme de succes precum „Jaws”, „E.T.”, „Indiana Jones” și „Schindler’s List”, au subliniat organizatorii într-un comunicat.

Va fi prezentat, de asemenea, filmul „Trouble No More”, semnat de Jennifer Lebeau, care cuprinde imagini recent descoperite ale turneului susținut de cântărețul Bob Dylan între anii 1979 și 1980.

Artista britanică Kate Winslet va fi prezentă la festival cu o discuție în care va expune câteva detalii despre cariera ei profesională și despre rolul pe care l-a interpretat într-un film regizat de Woody Allen, „Wonder Wheel”, care va încheia cele 18 zile de festival.

La Festivalul de Film de la New York, ajuns la cea de-a 55-a ediție, vor fi prezentate în premieră mondială patru lungmetraje grupate sub titulatura „Four Sisters”, realizate de regizorul și jurnalistul francez Claude Lanzmann, pe baza unor interviuri cu patru femei din Europa de Est care au reușit să supraviețuiască Holocaustului.

În cadrul unei retrospective, care va marca împlinirea a 100 de ani de la nașterea actorului american Robert Mitchum, va fi proiectat un documentar despre viața artistului, intitulat „Nice Girls Don’t Stay for Breakfast” și realizat de Bruce Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *