La București Mall, pantofii, gențile și accesoriile sunt vedete

Între 2 și 16 mai, are loc la București Mall Shoes and Bags Fair, la care amatorii de produse de încălțăminte și marochinărie se vor bucura de superoferte 밴드인어박스 다운로드.

Cu ocazia evenimentului, a fost amenajat la parterul București Mall un spațiu special, în care clienții primului centru comercial modern din România se vor delecta cu decorațiuni Shoes & Bags și vor putea admira poșete, genți, pantofi și portofele recomandate de partenerii evenimentului 꼬마사전 다운로드.

Mai mult, Otter va participa la Shoes and Bags Fair, punând la dispoziția amatorilor de shopping discounturi de 25% la o selecție de articole din magazinul aflat în incinta primului centru comercial modern din România 웅진북클럽통 다운로드. Produsele de încălțăminte Aldo alese pentru eveniment vor avea prețurile reduse cu 30%, iar Bata București Mall oferă o promoție de 10% la anumite produse wit 다운로드. În perioadele 2 – 16 mai și 18 – 31 mai, la pantofii Bigotti (din articolele selecționate) sunt discounturi de 30%. Cât despre Koton, în magazinul din București Mall sunt promoții mid-season la anumite produse între 2 și 5 mai 고담 드라마 다운로드. Accessorize le oferă clienților București Mall până pe 3 mai reduceri de 30% la genți și articole de plajă (inclusiv cele pentru copii).

Marks & Spencer va derula în magazinul din mall în perioada 30 aprilie – 10 mai 2015 următoarea promoție: 20% reducere pentru cumpărături de minimum 300 lei hovercraft. Debenhams pune la dispoziția clienților București Mall discounturi de 25% la articole de încălțăminte, genți, curele și portofele damă până pe 3 mai Download Cusser icue. Ecco oferă 20% reducere pentru al doilea produs de încălțăminte și marochinărie achiziționat pe bon între 1 și 3 mai, în timp ce Office Shoes dă 40% reducere la a doua pereche de pantofi cumpărată și 30% la articolele selecționate Free Sdoku games. La Samsonite, cumperi două, primești una gratis la genți Walter Valentino, în timp ce diverse modele de trollere sunt reduse până la 70%. La Il Passo, clienții București Mall vor primi cadou în perioada 2 – 16 mai cardul de fidelitate Il Passo la orice achiziție, destinat de obicei celor care fac cumpărături de minimum 500 lei issue of the human ity test.

 

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri 워킹데드 시즌9 9화 다운로드. Anchor Grup a construit în România București Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *