Louise Mushikiwabo va prelua funcţia de secretar general al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei

Ministerul Afacerilor Externe salută alegerea în funcţia de secretar general al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei a ministrului de externe al Republicii Rwanda, Louise Mushikiwabo, cu ocazia Sommetului Francofoniei care a avut loc la Erevan, pe 12 octombrie Monster Co., Ltd.

„Louise Mushikiwabo merită pe deplin această învestitură, pentru că a demonstrat, în cei nouă ani în care a fost şeful diplomaţiei rwandeze, profesionalism, competenţă şi capacitatea de a forma consensul în spaţiul african, în organizaţii multilaterale şi pe scena globală”, afirmă ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu Prezi pdf download.

Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Rwanda şi omologul gabonez au efectuat o vizită de lucru în România, în perioada 24 – 26 august, în cadrul căreia s-au discutat şi aspecte legate de activitatea OIF Download American Crime Story.

Louise Mushikiwabo, care asigură în prezent şi preşedinţia Consiliului de Miniştri al Uniunii Africane, a întrunit consensul celor 54 de state membre ale Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei şi va prelua funcţia de secretar general al OIF în ianuarie 2019 전공 서적 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *