Lucrezi de acasă și copiii se joacă în camera alaturată? Incuie ușa!

Un expert care acorda un interviu pentru BBC prin intermediul webcam-ului a devenit protagonistul unui videoclip viral, din cauza copiilor săi, care au dat năvală în camera în care acesta vorbea, relatează AOL.com 윈도우 2000 iso 다운로드.

Politologul Robert E Free webtoons. Kelly, specialist în Coreea de Sud, fusese contactat de BBC World News, pentru a comenta pe marginea destituirii președintei sud-coreene Park Geun-hye high definition music videos.

Specialistul tocmai se lansase într-o analiză savantă despre ce mai înseamnă democrația în fața scandalurilor, atunci când neprevăzutul s-a întâmplat Naruto Bleach. Fetița sa a intrat dansând în camera în care politologul acorda interviul, iar din acel moment situația a degenerat.

„Cred că unul dintre copiii tăi tocmai a intrat”, i-a spus prezentatorul din studio, vizibil amuzat Download Comme2. Păstrându-și mina serioasă, politologul a încercat să-și îndepărteze fiica cu mâna. Fără succes, însă.

La scurt timp, un alt doilea copil, mai mic, a pătruns în încăpere, urmat de o femeie, care a apucat ambii copii, a deschis ușa și a ieșit (nu fără dificultate) 케빈은 12살 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *