Marian Staş, profesor de la Harvard, susține un atelier pentru părinți

Profesorul Marian Staş, expert în educaţie, absolvent al „John F YouTube high speed download. Kennedy School of Government” de la Universitatea Harvard din SUA, va sustine un atelier despre rolul părintelui în procesul educațional și în colaborarea familie-școală pentru succesul școlar și socio-emoțional al copilului.Vom învăța, practic, despre ce anume presupune acest rol și cum putem atenua posibilele situații și conflicte din prisma modului în care ele sunt percepute de către copil wireshark 32bit 다운로드.

Tot în cadrul atelierului, veți avea ocazia să aflați mai multe detalii despre școala primară bilingvă Questfield, să vizitați sălile de clasă și să cunoașteți o parte din echipa educațională java json.
Pentru confirmarea participării la atelier, vă rugăm să completați următorul formular: https://docs.google.com/a/questfield.ro/forms/d/e/1FAIpQLSdGtMpCrLBOuYLdevbMIzX7r6WKGvFUCfgstVZ3fT970kIkHg/viewform sau să ne contactați direct la 0741736819 sau office@questfield.ro final cut pro 7 다운로드.

Participarea este gratuită. Atelierul va fi ținut în limba română.
___________
Marian Staş a studiat la Academia Militară, deţine o licenţă în matematică – informatică la Universitatea din Bucureşti și este absolvent al unui masterat în administraţie publică la „John F Windows Movie Maker 2012. Kennedy School of Government”, Universitatea Harvard unde predă un curs de matematici aplicate în politici publice. Mai mult, Marian Staș coordonează și programul „Liderii Mileniului 3”, un modul educaţional de leadership care sprijină dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor First love download.
_________
Questfield este o instituţie de învăţământ autorizată de Ministerul Educaţiei, Cercetării Științifice din România, ce implementează un concept educațional propriu, pornind de la modelul programei britanice 커뮤니티 시즌1 다운로드.
Questfield oferă o creșă, o grădiniţă, o şcoală de vară şi, acum, o şcoală primară cu intenția de a continua acest proiect până la nivel gimnazial și liceal Portal Knights.
Acesta este un proiect care s-a dezvoltat în perioada 2003–2017 datorită expertizei în domeniul educaţional a fondatoarei Fabiola Hosu, a motivării şi implicării profesorilor săi transformaţionali şi a echipei sale entuziaste, devenind, în scurt timp, un model de succes, un punct de referinţă în domeniul educaţiei private.
www.questfield.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *