O săptămână cu super reduceri!

Surprizele se țin lanț la Editura Casa Fifa 2000! După noile apariții din seria Idei creativePictură pe față și Căciuli tricotate, se anunță o săptămână cu super reduceri 마블 인트로 다운로드. Începând de azi, până pe 22 februarie, veți putea achiziționa, de pe site-ul www.edituracasa.ro, cărți la doar 5 sau 10 lei, la alegere dintre cele 50 de titluri selecționate din colecțiile Idei creativeMeșterul priceputGrădina noastră și altele 퀸노래 다운로드.

Dintre cărțile la reducere enumerăm câteva titluri care v-ar putea atrage atenția: Cactușii – Cultivare și îngrijireMărul – Cultivare și rețete culinareSauna – Desfătare pentru minte și trupFotografia digitală cu aparate foto DSLRSisteme de irigare sau Încălzirea prin pardoseală, iar dintre cele peste 35 de titluri din seria Idei creative sunt de menționat: Bijuterii din materiale reciclateAnimale din mărgeleMăști de carnavalFigurine din pastă de modelat sau Decorațiuni interioare Download The Detective Conan Theater Edition!

Nu pierdeți ocazia, anunțați-vă și prietenii sau cunoștințele, promoția este valabilă în limita stocului disponibil red shoes subtitles! Oferta completă o găsiți aici: Cărți la 5 și la 10 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *