Peste 25 de presenteri din Romania si strainatate, la primul festival de yoga din Romania

In perioada 19-20 noiembrie 2016 are loc, la Hotel Ramada, primul festival de yoga din Romania, organizat de scoala Fitness Scandinavia Windows toolkit. Festivalul isi deschide portile publicului larg ca o alternativa la activitatile de relaxare si regasire a echilibrului.

Yoga, o practica ce exista de peste 5.000 de ani, este o disciplina spirituala care sustine transformarea profunda a fiintei umane prin transcenderea ego-ului 둔재무적 다운로드. Yoga Festival Romania, din 19 si 20 noiembrie 2016, va incerca sa aduca o influenta asupra stilului de viata al celor prezenti la festival. Peste 25 de presenteri din Romania si din strainatate vor sustine clase de Yoga, pilates, workshop-uri de terapie prin ras si body-art, toate menite sa te elibereze de stres, sa imbunatateasca postura, sa creasca vitalitatea si nivelul energiei din corp 환상의 빛 다운로드. Intre cele mai asteptate clase din cadrul Yoga Festival enumeram: Power Yoga, Yoga Fusion, Prenatal Yoga, Postural, Yogilates, Hatha Yoga, Ultimate Pilates, Feminitudine url로 파일 다운로드.

Stefano Crocetta este presenter in multe tari din intreaga lume, prezentand master class-uri si workshop-uri de step, aerobic, programe pentru conditionarea musculaturii si Pilates 개역개정 성경 ppt 다운로드. De asemenea, el lucreaza ca si coordonator tehnic in mai multe sali de fitness din Italia. Creator de programe de instruire si al marcii intregistrate Body in Motion, Stefano se afla constant in cautarea de metode inovative de antrenament shift movies. In prezent, el este coordonator si manager al IFA (Asociatia de Fitness italiana). In cadrul Yoga Festival Romania, Stefano va sustine doua clase: Pilates Flow Motion si Pilates Mat Work youtube com.

Carlos L’Abbate a lucrat timp de mai multi ani ca profesor de scoala si si-a dedicat o buna parte din tineretea sa activitatilor cu copii fara adapost si persoanelor mai in varsta 아이폰 텍스트 파일 다운로드. Aceasta experienta profunda i-au ridicat mai multe semne de intrebare despre modul in care oamenii se raporteaza la viata si moarte.  In anul 1989, a parasit Buenos Aires, locul nasterii sale, si a inceput sa calatoreasca pentru a cauta intelesul si raspunsurile la aceste intrebari Lunatic Money. Carlos a calatorit foarte mult in aceasta perioada si a studiat mai multe tehnici (in context formal si informal) legate de corp si minte, precum si fundamentele de baza pentru arta si filozofie, psihologie si sanatate Kim Myung-hyun Creative Science Download. Aceasta combinatie dintre experienta si cunostinte, transforma munca lui Carlos intr-o experienta speciala si unica. In cadrul Yoga Festival Romania, Carlos va sustine o clasa de Yogilates, activitate care se concentreaza pe  starea de bine si armonie a persoanei.  Yogilates combina exercitii fizice atat din Yoga, cat si din Pilates impreuna cu viziunea psihologica, filozofica si spirituala a yoga: o minte clara, inteleapta si linistita.

Carlos

Pantelis Nikolaidis a absolvit Scoala de Fitness “Studio One”, specializandu-se in antrenamente personale. Este unul dintre cei mai populari Presenteri Yoga din Grecia si a absolvit o multitudine de cursuri din India si Grecia, cum ar fi E-RYT 200h si RYT 500h Yoga Alliance. Are, de asemenea, diploma de instructor Pilates (mat work). Detine certificari in Real Ryder ®, BOSU ®, antrenament suspendat si antrenament pe platforma vibranta. Pantelis este in industria fitnessului inca din 2004 si coopereaza cu numeroase cluburi sportive, ca manager si instructor yoga. La Yoga Festival Romania, Pantelis va sustine trei clase: Vyniasa Inversion, Yoga Chakra Breathing si Improvement on Self-Confidence Yoga.

Pantelis

Pe langa acestia, alti peste 20 de presenteri vor fi prezenti, intre care: Denis Dochioiu, Darius Moldovan, Dora Dinu, Simona Niste, Veronica Constantinescu, Alexandra Solomon, Cori Gramescu. Lista completa a presenterilor, dar si programul conventiei sunt disponibile pe http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie.php?convention=13.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *