S-a lansat stagiunea estivală „VăraTic” pentru copiii iubitori de teatru și povești

Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești lansează stagiunea estivală „VăraTic
(9 iulie – 4 septembrie, Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia) 

Vara aceasta Palatele Brâncovenești primesc oaspeți din povești Epic High Download! Spațioasa curte a Palatului de la Mogoșoaia se transformă, timp de două luni, într-o oază de teatru și voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic” 겨울왕국 다운로드.

Organizată de Teatrul Ion Creangă și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală „VăraTic” se desfășoară în perioada 9 iulie – 4 septembrie a.c Faust movie. și include o serie de producții dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experiența vizionării unui spectacol de teatru într-o călătorie presărată cu povești neconvenționale 아이즈원츄 비밀친구 3회 다운로드.

Tinerii spectatori vor avea astfel ocazia să exploreze lumile imaginate de artiștii Teatrului Ion Creangă: de la teatru interactiv într-un spațiu de joc miniatural („Cartierul poveștilor”), la numere de teatru-circ („Clowns”), de la aventuri muzicale cu destinația Polul Sud („Pinguinii melomani”), la călătorii interplanetare pe acorduri de chitară („De-a Micul Prinț”) Download Apple sdGothicNeo.

Stagiunea debutează cu două reprezentații ale spectacolului „Cartierul poveștilor”, care vor avea loc sâmbătă, 9 iulie, ora 18:00 și duminică, 10 iulie, ora 11:00, în aer liber, în curtea Palatelor Brâncovenești 방안지 다운로드. O formă specială de teatru interactiv, spectacolul „Cartierul poveștilor” invită copiii să li se alăture actorilor – vecinii primitori și generoși – într-un spațiu de joc alcătuit din 5 căsuțe fantastice, fiecare cu povestea ei Download aeiou songs. Alături de aceștia, spectatorii vor lua parte la întâmplări palpitante și vor învăța să fie cu adevărat curajoși.

Programul lunii iulie este completat de spectacolele: „Pinguinii melomani” (sâmbătă, 16 iulie, ora 18:00 și duminică, 31 iulie, ora 11:00), „De-a Micul Prinț” (duminică, 17 iulie, ora 11:00) și „Clowns” (sâmbătă, 30 iulie, ora 18:00) Tomb Raider reboot.

Întâlnirile cu oaspeții din poveștile Teatrului Ion Creangă continuă și în luna august, programul detaliat al reprezentațiilor fiind disponibil pewww.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți sau pe www.palatebrancovenesti.ro, secțiunea Evenimente gns3 ios image.

Intrarea la spectacole este liberă. Pentru spectacolul „Cartierul poveștilor”, accesul se face în limita locurilor disponibile și în baza rezervării prealabile la adresa de e-mailcontact@teatrulioncreanga.ro sau la numărul de telefon 021.317.11.69/int 15 (zilnic de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00), specificând data reprezentației și numărul de persoane care vor participa 크로스 컴파일러 다운로드.

Mai multe detalii despre stagiunea estivală „VăraTic” și spectacolele programate în cadrul acesteia sunt disponibile pe website-ulwww.teatrulioncreanga.ro. Informații suplimentare se pot obține de la Biroul PR al Teatrului Ion Creangă – nr. tel. 021.317.11.69/int 15.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *