Spectacolul “Femei / Bărbați” al Teatrului din Râmnicu Vâlcea, în premieră la București

Spectacolul “Femei / Bărbați” de Willy Russell, o comedie în regia lui Vlad Massaci, va fi prezentat de Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, în premieră, la Teatrul Nottara din Capitală, pe data de 13 mai, la Sala “Horia Lovinescu” 카카오톡 음악 다운로드.

Potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES, piesa, scrisă de Willy Russell în 1978, spune povestea unor petreceri ale burlacilor 온디맨드 코리아 다운로드. Un grup de fete și băieți petrec noaptea de dinaintea căsătoriei prietenei / prietenului lor într-un club din Liverpool.

Cum este și tradiția, fetele se adună în noaptea de dinaintea nunții împreună cu viitoarea mireasă ca să petreacă pentru ultima oară, la fel și băieții lemon 다운로드. Ce nu știu însă nici unii, nici alții este că și-au ales același loc, unde Dave și Linda, cei care urmează să meargă a doua zi la biserică pentru a se căsători, au hotărât să-și celebreze ultima noapte de ‘libertate’ e-book library. Faptul că au ales același loc dă naștere la o serie de încurcături, potrivit sinopsisului piesei prezentat în comunicat.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Ana Șușca, Iulia Antonie, Simona Arsu, Vlad Bîrzanu, Andrei Brădean, Olimpiu Blaj, Ciprian Nicula, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Vasile Marinoiu Gangnam Huata. Scenografia, sound, light & video sunt realizate de Andu Dumitrescu, iar asistent regie este Reka Szasz.

Biletele, cu prețuri de 15 lei și 25 lei, pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului Nottara 중국어 단어 mp3 다운로드.

Spectacolul “Femei / Bărbați” de Willy Russell este cea de a treia piesă prezentată de teatrul din Râmnicu Vâlcea pe scena Nottara, după “Ești un animal, Viskovitz!” după Alessandro Bogga, regia și adaptarea scenică Tudor Lucanu, și “Trilogia belgrădeană” de Biljana Srbljanovic, regia Cristi Juncu Kasenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *