Teatru despre „O poveste a porcului”

Duminică, 05 martie, orele 11.00 și 18.00 – avanpremieră

Sâmbătă, 25 martie, ora 11.00 – premieră oficială

Teatrul Ion Creangă celebrează împlinirea a 180 de ani de la nașterea lui Ion Creangă (1837-1889), printr-o nouă producție care transpune pe scenă opera marelui scriitor, ale cărui povești, povestiri, basme și amintiri au fost îndrăgite de nenumărați tineri cititori 텔레그램 pc 버전 다운로드.

Intitulat „O poveste a porcului”, spectacolul este pus în scenă de regizorul Mircea Cornișteanu, care semnează totodată scenariul și ilustrația muzicală 데스티니 가디언즈 사운드트랙 다운로드. Inspirat de poveștile copilăriei și de modul în care receptarea acestora se modifică de la o generație la alta, Mircea Cornișteanu a transformat basmul lui Ion Creangă într-o poveste despre încredere și curaj, prin care magia se infiltrează în realitate Windows Chrome download. În această lume fantastică, realizată cu ajutorul decorurilor gândite de Puiu Antemir și a costumelor create de Anca Lazăr, oamenii simpli viețuiesc alături de vrăjitoare și de animale vorbitoare, capabile de fapte mărețe 로우포맷 다운로드. Altfel de-ar fi, nu s-ar mai povesti.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani și este programat duminică, 5 martie, orele 11.00 și 18.00, respectiv sâmbătă, 25 martie, ora 11.00 message pop-up. Reprezentațiile au loc la Teatrul Excelsior – Str. Academiei, nr. 28.

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str music on the tube. Piața Amzei, nr. 13 – nr tel. 0767.934.374) și prin Eventim, online pe www.eventim.ro, sau în rețeaua magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas icawebwrapper.msi 다운로드.

Mai multe detalii despre spectacol și program sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga Google Chrome 32-bit.

……………………………………………………………………………………………………………………………… 스티브 잡스 자서전 pdf 다운로드.

O poveste a porcului

După o poveste de Ion Creangă

Regia și scenariul: Mircea Cornișteanu

Decorul: Puiu Antemir

Costumele: Anca Lazăr

Proiecțiile video: Andrei Răduț

Ilustrația muzicală: Mircea Cornișteanu

 

Povestitorul: Ion Ionuț Ciocia

Moșul: Cristian Boeriu

Baba: Alexandrina Halic

Porcul, Făt Frumos: Alexandru Ștefănescu

Fata de împărat: Alma Boiangiu

Împăratul: Mihai Verbițchi

Împărăteasa: Vera Linguraru

Sfânta Miercuri, Sfânta Duminică: Cornelia Pavlovici

Talpa iadului: Sibylla Oarcea

Un pinguin: Sebastian Petrovici

Slujnica: Camelia Andriță

Un străjer, Credinciosul Împăratului: Cezar Vlad Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *