Teatrul Ion Creangă și Dragonul Sunny aduc „Cartierul poveștilor” la Sun Plaza

Cele cinci căsuțe colorate cu povești năstrușnice de la Teatrul Ion Creangă așteaptă din nou musafiri 007 Spectre Download. Duminică, 26 februarie, începând cu ora 11.00, micuții cu vârsta peste 4 ani sunt invitați la Sun Plaza Shopping Center pentru a vizita „Cartierul poveștilor”, un spectacol inedit de teatru interactiv în miniatură opengl 3.0 다운로드.

Desfășurat într-un spațiu miniatural fantastic, proiectat ca în basme, „Cartierul poveștilor” aduce laolaltă povești, mituri și situații familiare copiilor, abordate într-o manieră aparte pyautogui. Privind prin ferestrele căsuțelor din lemn, tinerii musafiri-spectatori descoperă cinci lumi diferite, fiecare cu propriile sale personaje și provocări Download Apple Watch Siri Voice. Îndrumați de vecinii-povestitori, copiii devin, rând pe rând, actori și regizori, mânuind mici figurine și imaginând noi aventuri.

Spectacolul are loc la Sun Plaza (Calea Văcărești, nr Get tetter4 download. 391 – Sector 4) în zona restaurantelor de la etajul 1, fiind programate 5 reprezentații consecutive, cu durata a 30 de minute. Prima reprezentație va începe la ora 11.30 기변 유심 다운로드. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Înscrierile se realizează la standul special amenajat în zona restaurantelor, la orele 11.00 și 13.00, sub supravegherea Dragonului Sunny, mascota Sun Plaza, care îi așteaptă pe copii cu voie bună și chef de joacă 크리스탈 디스크 다운로드. În baza înscrierii, copiii participă atât la spectacol, cât și la atelierul de creație derulat în paralel de Teatrul Ion Creangă.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici:

Sunny pornește în aventura din „Cartierul Poveștilor“!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *