TIFF se muta la Noul Cinematograf al Regizorului Roman

In perioada 10 – 18 iunie va prezentam o selectie din cele mai bune filme de la Festivalul International de Film Transilvania 2009 in premiera la Bucuresti 쏘우7 다운로드. De la Nord – Premiul Transilvania pentru cel mai bun film la TIFF 2009 – pana la cel mai controversat film la Cannes 2009, Anticristul de Lars Von Trier, va oferim 18 filme, 18

experiente cinematografice de neuitat 이패스코리아 다운로드.

NOUL CINEMATOGRAF AL REGIZORULUI ROMAN – Studioul Horia Bernea este un proiect cultural al Muzeului Taranului Roman avand ca obiectiv prezentarea unei selectii de film european de fictiune si documentar, promovarea tinerilor regizori romani si europeni, a creatiilor lor artistice si documentare, sustinerea dialogului creatorilor cu publicul din Romania King.

MTR isi propune crearea unui cinematograf de arta in Bucuresti, un cinematograf al publicului cultivat, un spatiu al artei cinematografice si al dialogului intelectual No days to download. Comitetul de selectie a filmelor este alcatuit din: Dumitru Budrala, Nae Caranfil, Tudor Giurgiu, Radu Mihaileanu, Catalin Mitulescu, Cristian Mungiu, Radu Munteanu Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Alexandru Solomon 슈츠 시즌4 다운로드. Fiecare regizor va asigura in mod direct si independent programul unei luni de proiectie. In fiecare luna va fi organizata o discutie libera cu regizorul care a propus selectia filmelor Download Cold Chasing. De

asemenea, vor fi organizate intalniri si discutii cu autorii filmelor vizionate 에벌리 다운로드. In cadrul proiectului, un loc privilegiat il are filmul documentar, caruia ii va fi dedicata permanent ziua de miercuri.

Detalii pe http://www.muzeultaranuluiroman.ro/index.php 여과와우유애정 다운로드?page=acasa&link=126

Blog: http://noulcinematograf.blogspot.com

Noul Cinematograf al Regizorului Roman Muzeul Taranului Roman –

Sala Horia Bernea Intrarea prin strada Monetariei Absolute Pair1999 download. Proiectiile au loc in sala sau in aer liber (curtea interioara). In cazul in care este vreme nefavorabila, proiectiile din exterior vor avea loc in sala sentinel hl 드라이버 다운로드.

Pret bilet: 8 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *