Vara aceasta, mergi in Cartierul Povestilor!

Teatrul Ion Creangă prezintă CARTIERUL POVEȘTILOR

Teatrul Ion Creangă vă invită să descoperiți „Cartierul poveștilor”, un spectacol interactiv plin de culoare, dedicat tinerilor spectatori cu vârsta peste 4 ani Kung Fu Panda 3 download. Un concept inedit, care a călătorit cu succes la festivaluri din Israel, Franța, Singapore și România, „Cartierul poveștilor” revine în programul Teatrului Ion Creangă în stagiunea estivală 2015 într-o variantă adaptată, realizată cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la București 상가임대차계약서 다운로드.

Spectacolul propune o formă specială de teatru, care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare, abordate altfel, sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: 5 căsuțe fantastice, ale căror musafiri devin spectatori și actori Download Cool School Chinese. Regizat de Michal Svironi (Israel) şi proiectat ca în basme de Andreea Săndulescu, scenograf, „Cartierul poveştilor” este o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei, intimitatea oferită de spațiul de joc amintind de o întâlnire între prieteni space engine.

Cartierul Povestilor _ Teatrul Ion Creanga

Gazdele sunt actorii Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Cătălin Frăsinescu, Cristina Purici, Cristina Țane, Romina Boldașu și Claudia Revnic 슬라이드 쉐어 ppt 다운로드. Aceștia îi vor conduce pe copii prin fascinantul labirint al poveștilor, alături de prinți, prințese, acrobați din lumea circului și multe alte personaje fascinante, și vor organiza un atelier, ca parte a spectacolului, cu scopul de a îi învăța despre grija și răbdarea pe care trebuie să le ai atunci când lucrezi cu obiecte foarte, foarte mici 위닝일레븐 다운로드.

Spectacolul va avea loc în aer liber, la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă (Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24, Sector 1), pe data de 27 și 28 iunie, respectiv 4 și 5 iulie, orele 10.00, 11.00 și 21.00 하이퍼스핀 다운로드. Pentru fiecare reprezentație Teatrul va pune în vânzare 15 bilete pentru copii, accesul adulților fiind gratuit. Biletele se pot achiziționa la Casa de Bilete din Piața Amzei, nr 세인츠 로우 3 캐릭터 다운로드. 13 și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, sau la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas 나바론요새 다운로드.

Aflați mai multe pe www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *