Victoria Beckham își lansează creațiile vestimentare pentru femei și copii în supermarketuri

Fosta membră Spice Girls devenită creatoare de modă Victoria Beckham vinde de acum linia sa vestimentară în supermarketurile Target, după modelul Versace cu H&M și Kate Moss cu Topshop, relatează AFP Download apk font.

Aceste creații din supermarketuri sunt foarte căutate de clienții pasionați de modă dar care nu-și permit să frecventeze buticurile de lux to avoid the drip.

„În mod normal nu sunt împătimit, dar această linie este INCREDIBILĂ!”, a scris luni un blogger din New York pe Twitter.

Colecția „VB x Target” (Victoria Beckham for Target) marchează prima incursiune a creatoarei de modă în supermarketuri, cu o colecție pentru femei și copii Windows 10 ltsb. Este pentru prima dată când britanica creează o linie pentru copii, inspirată de fiica sa foarte elegantă de cinci ani, Harper.

„Sunt bulversată de răspunsurile voastre”, a reacționat Victoria Beckham, 42 de ani, pe Twitter, după lansarea colecției sale de duminică Download bve5 Line 5. „Vă mulțumesc pentru răbdare și sunt dezolată pentru frustrările voastre!”, a adăugat soția fostului fotbalist David Beckham.

După campania sa de promovare din rândul actrițelor, modelelor și altor celebrități, multe articole erau pe terminate pe site-ul său de internet marți Yes24 download.

Fanii au fost foarte atrași de prețurile abordabile — între 6 și 70 de dolari dar cele mai multe de sub 40 de dolari — care contrastează puternic cu cele cu patru cifre ale rochiilor sau cu cele cu trei cifre ale top-urilor pe care le vinde de obicei în colecțiile pret-a-porter 바이두 웹페이지 다운로드.

Însă într-un magazin Target din Tribeca, Manhattan, un cartier unde mulți clienți au mijloacele financiare pentru a-și permite linia originală a Victoriei Beckham, unele cliente au exprimat îndoieli flex.

„Sunt o mare admiratoare a Victoriei Beckham. Dar nu a acestor lucruri”, a spus Crystal, care lucrează în lumea modei, criticând materialele utilizate Download the Cantodo webtoon.

„Îmi place foarte mult acest portocaliu care îl folosește”, a declarat pe de altă parte o clientă care a cumpărat mai multe creații originale ale Victoriei Beckham Japanese course.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *