Expozitia Blind Spot, semnata Voicu Dragomir, poate fi vizitata pana pe 14 noiembrie 2013

Joi, 17 octombrie 2013, a avut loc în Londophone pub (str 품삼국 다운로드. Ioan Zalomit nr. 2, Bucureşti) vernisajul expoziţiei de grafică Blind Spot – Voicu Dragomir.

Evenimentul a avut o notă nostalgică, a fost o plăcută descoperire şi o dulce reamintire pentru mulţi dintre cei prezenţi, de la artişti plastici consacraţi, la jurnalişti, continuând cu profesori (cadre didactice în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti), colegi şi prieteni ai artistului Voicu Dragomir, fără a uita studenţii şi absolvenţii Universităţii Naţionale de Arte Plastice din Bucureşti sau prieteni dragi ai Londophone pub 갑철성의 카바네리 해문결전 다운로드.

Expoziţia prezintă cel mai recent proiect al artistului contemporan Voicu Dragomir: Blind Spot, o serie de 30 de lucrări de grafică care problematizează la nivel vizual o serie de simboluri devenite imagini metaforice, semne ale unei viziuni iconice a lumii Download asp.net ajax files.

În deschiderea evenimentului, artista Andra-Maria Măciucă a susţinut un concert de muzică folk, combinată cu piese celebre din muzica indie-pop şi soft rock contemporană internaţională 스프링 blob 다운로드.

Vernisajul a fost deschis de către criticul de artă Laura Lucia Mihalca, curatoarea expoziţiei curente. Aceasta, în discursul său, a descris colaborarea sa cu Voicu, realizând şi un comentariu critic al seriei de grafică Download the apache module.
Cităm: „Colaborarea cu Voicu a început în martie-aprilie 2012, atunci când am iniţiat un apel de proiecte pentru expoziţia colectivă Călătorie către Ţara Soarelui Răsare, expoziţie pe care am organizat-o în primăvara anului 2012 în cadrul Muzeului Naţional de etnografie Franz Binder din Sibiu şi care a fost inclusă în Programul Naţional Noaptea Muzeelor, bucurându-se de un număr impresionant de vizitatori (peste 4.000 de persoane) movie stalker. I-am cunoscut întâi pictura lui Voicu, aşadar am luat contact la început cu lumea culorilor sale, pentru că la expoziţia de la Sibiu a participat cu două lucrări de pictură 파이어폭스 영상 다운로드.

Ulterior, i-am cunoscut proiectele inedite de fotografie, lucrările experimentale de sculptură şi instalaţiile sale. Şi cred că acest lucru îmi place cel mai mult la Voicu: experimentalismul său 탈무드 다운로드. Este vorba de un curaj al jocului studiat pe care-l întâlnim în toate lucrările sale, inclusiv în seria de grafică Blind Spot, pe care o vernisăm acum Show Me the Money 3.
Lucrările din expoziţia de faţă reprezintă, în fapt, primul proiect de grafică al lui Voicu Dragomir. Putem observa în aceste lucrări atât o anumită geometrie a formei şi a liniei – trimitere directă la lumea realului şi a recognoscibilului, cât şi un anume non-figurativ pur, element ludic – semn al imaginaţiei şi expresivităţii artistului Total Dream Animation. Întâlnim simboluri pline de mister, întâlnim reflexii ironice la adresa logo-urilor unor mărci sau produse celebre. Imaginile sunt la graniţa dintre cunoscut şi necunoscut, dintre real şi fantastic, devenind însemne iconice ale unei lumi care ne este dezvăluită de Voicu prin intermediul acestei expoziţii. […]”

Fotografii de la vernisaj puteţi vedea pe pagina de facebook Art Out: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.614914601907291.1073741835.138590419539714&type=3.

Art Out mulţumeşte pentru fotografii celor două artiste – fotografe ale evenimentului: Claudia Cristea şi Andreea Gabriela Ionescu.

Cei 3 actanţi ai evenimentului, Voicu Dragomir, Laura Lucia Mihalca şi Andra Maria Măciucă au fost invitaţi în cadrul emisiunii Zebra a realizatoarei Mihaela Dedeoglu, la RFI, unde au descris pe larg conceptul evenimentului Blind Spot.
Puteţi asculta aici interviul: https://soundcloud.com/voicu-dan-dragomir/rfi-romania-11-10-13-zebra-cu.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 14 noiembrie 2013, (de luni până duminică, începând cu ora 16.30).
Portofoliul artistului îl puteți consulta la: www.voicudragomir.com.

Parteneri ai evenimentului: AEGEE Bucureşti, Asociaţia Dialog şi Acţiune, Asociaţia Femeilor Universitare, Asociaţia Omnimind, Asociaţia Studenţilor la Arhitectură Spiru Haret ASASH, Ed4lead, Fundaţia Ileana Mustatza, Liga Studenţilor Electronişti.
Parteneri media ai evenimentului: Amelie.ro, Avocatura.com, Buzzcamp, Ceaşca de cultură, Edu news, Gratuitor.ro, IQ ads, Pr wave, Radio RFI, Radio România Cultural, Radio Trinitas, Roarhitect.ro, România pozitivă, Senso TV, Teen press, Vreau arta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *