Felicia Filip, Carmen Tănase, Vlad Miriță, Matilda Pascal Cojocorița și Adrian Păduraru urcă pe scena romanțelor la cea de-a 46-a ediție a Crizantemei de Aur

Festivalul Național de Interpretare a Romanței și cel mai longeviv eveniment muzical al României deschide porțile celei de-a 46-a ediții, vineri, 18 octombrie, la Târgoviște Pulp Fiction download. Pe parcursul celor 3 zile, pe scenă vor urca personalități de renume precum: Felicia Filip, Vlad Miriță, Matilda Pascal Cojocorița, Carmen Tănase și Adrian Păduraru 맥북용 한글 다운로드. În plus, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” va pune în scenă spectacolul de canzonete “Paris, mon Amour!”.

Ajuns la cea de-a 46-a ediție, Festivalul Crizantema de Aur își va întâmpina publicul din fosta Cetate de Scaun a Țării Românești cu momente artistice deosebite ale marilor artiști autohtoni, dar și internaționali, cât și cu interpretări de suflet ale celor 14 concurenți veniți din toată țara și din Republica Moldova 알집 8.0 다운로드.

Prezentatorii evenimentului vor fi mult apreciații actorii Adrian Păduraru și Carmen Tănase.
Marea soprană Felicia Filip este și în acest an președinta juriului și va fi însoțită în prezidiu de nume importante precum: tenorul Florin Georgescu, artiștii Matilda Pascal Cojocărița și Gheorghe Turda, dirijorul Voicu Enăchescu, actorul Boris Petroff, redactorul șef Radio România Cultural Sorina Goia win xp sp3 다운로드.

Prima seara îi va aduce pe scenă pe apreciații tenori Vlad Miriță și Florin Georgescu, cât și pe Matilda Pascal-Cojocorița, artista îndrăgită a muzicii populare 노래 공짜로 다운로드. Tot în această seară, câștigătorul de anul trecut al Marelui Trofeu, Gheorghe Leordan, va interpreta romanțe cu parfum de crizantemă. A doua seară de festival va continua cu momente oferite de artiști internaţionali ce vor interpreta genuri muzicale înrudite romanţei, precum canzonete din Italia, fado din Portugalia, flamenco din Spania, romanţa rusească, ungurească și ucraineană ebs sympathetic download.

Gala Laureaților Crizantema de Aur 2013 va avea loc duminică, 20 octombrie și va încânta publicul cu un spectacol deosebit de canțonete, pus în scenă de Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”: “Paris, mon Amour!” 크롬 텀블러 다운로드. Producția Teatrului de Operetă invită spectatorii într-o cafenea de pe o stradă pariziană, unde sub lumina felinarelor, aceștia vor asista la o serie de povești despre dragoste, artă, seducție și frumos Kindle Dictionary.

Pe durata festivalului, Casa de Cultură a Sindicatelor din centrul fostei Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti va fi îmbrăcată în haine de sărbătoare, celebrând natura, într-o îmbinare armonioasă cu voci de aur și parfum de crizantemă Illustrator.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște și de la Teatrul Municipal și au prețuri cuprinse între 40 și 100 de lei Windows 7 iTunes.
Organizatorii acestei ediții sunt Primăria Municipiului Târgovişte, Consiliul Local Târgovişte, Teatrul Municipal, cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Sponsor oficial: KRUK
Sponsori: Banca Transilvania, Sonorom, Rondocarton, Valleriana Med.
Partenerii media ai evenimentului sunt: MDI TV, Columna TV, Radio Romania Cultural, Agerpres, Revista Tango, Puterea, Revista Ioana, Eva.ro, Romanialibera.ro, Port.ro, Dambovita24.ro, Incomod-media.ro, Gazetadambovitei.ro, Radio Minisat, Dambovitanews.ro, Oficialmedia.ro, Ziarul Dâmbovița, Digi TV, Partener TV, Radio Cluj, Infotgv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *