HOME – un film fascinant

„Problemele sociale si de mediu cu care se confrunta omenirea in ziua de astazi sunt inimaginabile si ameninta viitorul tuturor” – acesta este punctul de vedere impartasit de François-Henri Pinault, CEO al PPR Group .

HOME, un film al carui actor principal este mediul inconjurator, a fost lansat pe 5 iunie 2009 si vine sa sprijine un efort global de a informa dar si de a incuraja oamenii sa actioneze pana nu va fi prea tarziu – planeta noastra are nevoie de ajutorul nostru.

Filmul regizat de Yann Arthus-Bertrand si produs de Luc Besson este o invitatie pentru oamenii din toate colturile planetei sa descopere bogatia si diversitatea din jurul nostru in timp ce invata despre chestiunile sociale si problemele mediului inconjurator.

In premiera mondiala, filmul HOME a fost lansat gratuit, in aceeasi zi, in toata lumea, simultan pe toate mediile pentru a atinge cat mai multi oameni si pentru a-i avertiza asupra pericolului inspre care se indreapta omenirea datorita epuizarii resurselor precum apa si petrolul, datorita incalzirii globale, suprapopulatiei, crizei alimentelor si a migratiei globale.

Filmul a fost realizat cu o tehnologie moderna de ultima ora – toate cadrele sunt filmate din aer iar echipa filmului a vizitat peste 50 de tari pentru a ne oferi o imagine planetara:

Muzica filmului HOME este un sentiment extraordinar oferit de Armand Amar. O muzica sincera care acompaniaza, zboara, dezvaluie emotii profunde si care completeaza povestea spusa de filmul lui Yann Arthus-Bertrand.

Armand Amar a realizat mai multe calatorii pentru a inregistra coloana sonora a acestui film impreuna cu Orchestra Simfonica din Budapesta si cu Ansamblul de Percutie din Shanghai. Coloana sonora prezinta cantece si instrumente de pe mai multe continente (Mongolia, Armenia, Iran, etc). Imaginile spun o parte a povestii, naratorul transmite mesajul fimului insa muzica reuseste sa combine totul intr-o simfonie armonioasa.

De remarcat este faptul ca acest film a primit suportul grupului PPR si al celor 88,000 de angajati din toata lumea. Grupul PPR dispune de branduri precum Gucci, YvesSaintLaurent, Sergio Rossi, Boucheron, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Balenciaga Redcats, Conforama sau Puma.

Filmul HOME poate fi urmarit GRATUIT in calitate High Definition aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *