Filmul „Sunt o babă comunistă” în regia lui Stere Gulea va fi lansat în cinematografele din România începând cu 23 august

Filmul „Sunt o babă comunistă” în regia lui Stere Gulea, cu Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea şi Ana Ularu, va fi lansat în cinematografele din România începând cu 23 august, informează un comunicat MediaPro Distribution remis miercuri AGERPRES java applets.

Povestea filmului „Sunt o babă comunistă” este o adaptare după bestsellerul omonim scris de Dan Lungu movie Jungle Book. Cartea a înregistrat un real succes atât în ţară, cât şi în străinătate, fiind tradusă în 10 limbi de circulaţie internaţională. Mai mult decât atât, în 2008 Dan Lungu a fost dublu nominalizat la prestigioasele premii Jean Monnet din Franţa, devenind astfel primul român care a intrat pe lista scurtă a acestei competiţii windows 업데이트 보류 중인 다운로드.

„Deşi aparent s-ar putea spune că nu s-a păstrat foarte mult din carte, la o analiză mai atentă, se poate constata că filmul redă cu fidelitate o mare parte a acţiunii din roman”, spune regizorul Stere Gulea, citat în comunicat elasticsearch.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *