Germanwings zboara spre Art Cologne

In perioada 18 – 22 aprilie, in Köln se desfasoara vestitul targ international Art Cologne, eveniment cu traditie care a ajuns anul acesta la cea de-a 46-a editie. Toti iubitorii de arta sunt asteptati in orasul de pe malul Rhinului sa admire, dar si sa achizitioneze lucrari de arta moderna, arta postbelica si arta contemporana.

Sarbatoarea incepe cu un spectaculos vernisaj pe 17 aprilie, incepand cu ora 17.00. Galeriile internationale participante la Art Cologne, editia numarul 46, vor acoperi intregul spectru artistic dintre secolele 20 si 21.

Lucrarile participante sunt selectate in cel mai mic detaliu si ofera o fascinanta calatorie in trecut. Valoroasele opere de avangarda renasc sub ochii vizitatorilor, vernisajul fiind modalitatea perfecta prin care starile emotionale puternice ies la suprafata.

Germanwings te duce intr-un univers minunat al artei si ti ofera ocazia sa vizitezi un oras fascinant, cu o istorie bogata. Orasul este o metropola culturala cu deosebite muzee, galerii de arta, teatre, opera si sali de concerte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *