GLAMOUR îşi aşteaptă cititoarele la Constanţa, la City Park Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri

Pe 2 august, de la ora 18.00, revista GLAMOUR îşi aşteaptă cititoarele la Constanţa, la City Park Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri 파랜드 사가 다운로드! Cu premii şi surprize pentru toate participantele, GLAMOUR Stiletto Run e deja la a treia ediţie în România!

La începutul lunii august, GLAMOUR îşi invită cititoarele la mare la cea mai glam întrecere 무료 연하장 다운로드. Iată câteva dintre surprizele acestei ediţii, premiile care pot fi câştigate la GLAMOUR Stiletto Run de la Constanţa.

Aşadar, primele 25 clasate (în funcţie de timpul înregistrat la alergatul pe tocuri 50 de metri) vor primi câte un parfum Puma 잊지마 다운로드. Cele care ajung în top 10 vor primi şi un voucher Pandora în valoare de 450 de lei şi câte un set de cinci produse oferite de Douglas.

Special: Redd’s va oferi o pereche de pantofi Sepala by Mihaela Glăvan participantei care a dat dovadă de cel mai mult bun gust în alegerea ţinutei 가을방학 한낮의 천문학 다운로드.

După ce a făcut o mulţime de fane pe întreg mapamondul, crosul pe tocuri GLAMOUR Stiletto Run revine cu o ediţie specială şi la mare website image! Pentru cele interesate să participe, trebuie să trimită un e-mail cu datele de contact la adresa glamour@m.ro până pe 31 iulie SpokaneSans.

Important: pantofii admişi în competiţia de pe 2 august, la City Park Mall, trebuie să aibă un toc de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de cel mult 2 centimetri php txt.

Până pe 2 august, intră în galeria cu fotografiile de la ediţia din Bucureşti, 2013, a GLAMOUR Stiletto Run Download the Catholic Bible Book.

Partenerii evenimentului: Redd’s, City Park Mall, PRO FM

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *