In cativa ani recoltarea de celule stem va fi un serviciu medical accesibil tuturor

Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat Download computer chrome. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore de la recoltare Download the cartoon three kingdoms pdf.

Partenerul Stem SURE, StemCare, este cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa 심즈4 심 다운로드. Activitatea StemCare se desfasoara in Danemarca, care, alaturi de Suedia, este leader recunoscut la nivel mondial al sistemelor de sanatate publica Youtube 2160p. In componenta StemCare A/S se regasesc StemCare DK A/S in calitate de afiliat comercial, Stem Sure Solutions SRL Romania in calitate de afiliat comercial si BioBank Denmark ca Banca de stocare a celulelor stem 코난 감청의 권 자막 다운로드.

BioBank Denmark a castigat luna aceasta Premiul Gazelle pentru anul 2010, una dintre cele mai prestigioase distinctii in Danemarca, oferit doar companiilor care indeplinesc o serie de conditii stricte, atent verificate, prima fiind de a avea una dintre cele mai mari cresteri economice in anul respectiv Photoshop 7.0 Korean edition.

Criteriile pentru a deveni un membru Gazelle sunt urmatoarele: compania trebuie sa isi fi publicat rapoartele contabile anuale pe perioada a cel putin 4 ani, cifra de afaceri a companiei respective trebuie sa depaseasca 1 milion de coroane daneze (DKK), sau daca aceasta cifra de afaceri nu este mentionata in rapoartele anuale, profitul brut trebuie sa depaseasca suma de 0,5 milioane de coroane daneze in fiecare dintre ultimii 4 ani financiari xhr. Cresterea cifrei de afaceri trebuie sa fie pozitiva pentru fiecare nou an financiar si sa aiba o valoare mai mult decat dubla.

Analiza a fost efectuata de catre reputata companie daneza de audit, Green Analyse Institut, in colaborare cu Borsen and Soliditet Masscad.

Aceste rezultate excelente si notabile se regasesc si in cadrul companiei Stem SURE (www.stemsure.ro) din Romania. In al patrulea semestru al anului trecut, Stem SURE a realizat aproximativ 350 de recoltari, devenind astfel astfel compania numarul 2 pe piata celulelor stem din Romania iphone mp3. Acest numar de recoltari poate fi cuantificat intr-o cifra de afaceri de 350 000 de euro. O performanta duce in mod implicit la urmatoarea, asa ca Stem SURE a depasit in 2010 cifra de afaceri de 1 milion de euro si isi propune cresterea acestei cifre cu 50% pentru anul 2011 tintind astfel o valoare a business-ului de 1,5 milioane euro Ask me to ost in the summer.

Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE Solutions:

Ceea ce Stem Sure promite romanilor este prestarea unui serviciu de calitate europeana, responsabilitatea morala in fata viitoarelor mame si a familiei, medicilor si a tuturor celor implicati in actul miraculos al nasterii alaturi de angajamentul nostru de a sprijini societatea medicala din Romania pentru a face din recoltarea de celule stem un serviciu medical accesibil tuturor. Ca majoritatea oamenilor, daca as fi intrebat ce pretuiesc mai mult in viata as raspunde sanatatea si familia. Si desi suntem inca in zorii tehnologiei celulelor stem, pot spune ca stocarea acestora aduce beneficii amandurora – sanatatii si familiei.”

www.stemsure.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *