A inceput cursul de quilling la Muzeul “Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ invită copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani să participe la Cursul de Quilling organizat în perioada 6 octombrie – 10 noiembrie 2013, în fiecare duminică de la ora 10,30 안랩 무료백신 다운로드.

În cadrul Atelierelor de Quilling, copiii se familiarizează cu arta rulării hârtiei și realizează diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc 옥탑방 다운로드. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.
Copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea flori, insecte, păsări, mamifere, dar şi reptile Large music. Participând la acest atelier, copiii au ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi, în acelaşi timp, îşi pot dezvolta un hobby pe care-l pot „exersa” apoi şi în familie Gundam DoubleO 2nd Term.

Costurile de participare sunt de 150 Ron/copil pentru 6 ateliere; înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.312.88.26 tasta 4 Download The Dead.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *