Incepe Peninsula!

Weekend Main Stage, Ciuc Party Stage, Freedom Music Arena si Terasa Kiss au ajuns deja toate la locatiile destinate lor, iar ridicarea scenelor se va incheia marti – cu exceptia scenei Weekend Main Stage care va fi finalizata miercuri log cabin.

Artistii au venit si isi construiesc in Zona Artei locatiile unde ii vor astepta pe peninsulari cu pictura pe corp, tatuaje si alte surprize. A fost amplasat deja si Cortul de Filme unde vor rula zilnic filme TIFF si mai multe scurtmetraje premiate la Festivalul Alternative jar game mobile.

Capacitatea camping-ului include circa 200 locuri de parcare, precum si peste 1.500 de locuri de corturi, deoarece suprafata pe care se intinde depaseste 2,5 ha large files. Totodata, pe teritoriul festivalului, care depaseste 5 ha, vor fi amplasati 100 de saci de gunoi si alte 6 puncte de colectare selectiva a deseurilor 왕이 된 남자 다운로드.

Festivalul Peninsula incepe oficial in data de 26 august si se termina in data de 29 august, insa accesul in interiorul locatiei se va face pe baza de bratari incepand cu ziua de miercuri, 25 august, ora 18 free movie drama. Tot atunci se deschid casieriile de la intrare – o parte din casierii vor avea program non-stop, inclusiv cele de unde mass-media si invitatii isi ridica bratarile protobuf 다운로드.

Festivalul Peninsula se desfasoara intre 26 si 29 august la Targu Mures, printre cele mai asteptate concerte ale editiei din 2010 fiind Korn – in premiera in Romania – Tricky, Gorillaz Sound System, Phoenix, Omega, Europe, the Rasmus sau Dub FX, la care se adauga DJ-i din toata lumea – Mark Knight (Marea Britanie), Fedde le Grande (Olanda), Hernan Cattaneo (Argentina) sau Above and Beyond (Marea Britanie) – care vor mixa intr-o locatie dedicata special muzicii electronice, in Freedom Music Arena YouTube high speed download.

Biletele pentru Festivalul Peninsula se gasesc in reteaua Eventim, pe site-ul www.eventim.ro, precum si la o serie de locatii alternative mentionate pe site-ul oficial al evenimentului, www.peninsula.ro wireshark 32bit 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *