Dr. Quinn a venit in Romania. Afla de ce si cum a sunat prima ei declaratie!

Frumoasa si faimoasa actrita Jane Seymour, din mult apreciatul serial de televiziune „Dr Kleinex. Quinn”, filmeaza in Romania pentru o pelicula regizata de Michael Damian, cunoscut pentru rolul personajului Danny, din longeviva serie de televiziune „Tanar si nelinistit” nodejs images.

Desi are 62 de ani, actrita radiaza de frumusete si vitalitate. Jurnalistii care au intampinat-o la Aeroportul „Henri Coanda” au ramas impresionati de energia de care a dat dovada Open Frozen Download.

Dupa un drum lung si o escala obositoare in Germania, Jane Seymour a avut rabdare si a acordat fara retineri cateva interviuri. Din pacate, a intrat si ea in randul vedetelor care nu stiu numele Capitalei noastre 요리중독 다운로드. „Din pacate nu o sa am timp sa ma duc in Transilvania , ceea ce este rusinos, acolo as vrea sa merg. Nu cred ca merg acolo, cred ca filmez in Buda… imi cer scuze, in Bucuresti”, a declarat actrita Epic High Download.

Dupa declaratiile de la aeroport, fermecatoarea actrita a plecat spre hotel. Nu a stat mult aici, deoarece avea deja programata o sesiune de fimari pe platourile din Capitala 겨울왕국 다운로드. Va poposi in Romania doar cateva zile, timp in care se va ocupa intens si exclusiv de filmari in Bucuresti si in Sighisoara, alaturi de o echipa din Romania si din SUA Faust movie.

Jane Seymour va interpreta un rol negativ, o jurnalista pe nume Vivien Thompson, din Manhattan, redactor-sef in cadrul unei reviste de moda. Pelicula se intituleaza  „Love by Design” si este o comedie ce va fi lansata abia in cursul anului viitor 아이즈원츄 비밀친구 3회 다운로드. In cadrul aceluiasi proiect lucreaza si regizorul Viorel Sergovici. De asemenea, vom avea placerea sa o vedem in film si pe Giulia Nahmany, care va interpreta un rol important, dar si pe actritele Ela Prodan si Manuela Ciucur.

Sursa foto
www.deccanchronicle.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *