Jucarii gratis pentru copiii care vor veni la Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „100,1.000,1.000.000 de poveşti”

Teatrul Ion Creangă, organizator al celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „100,1.000,1.000.000 de poveşti”, anunţă că, în perioada 1-5 octombrie a.c., toţi copiii care vor veni la spectacolele ce se desfăşoară la Sala Rapsodia de pe Lipscani nr. 53, vor primi jucării oferite de Egmont România.

Frumoasa iniţiativă vine cu scopul de a crea atmosfera unei săptămâni pline de magie, de sărbătoare şi bucurie pentru toţi copiii care sunt aproape de Teatrul Ion Creangă.

Iniţiat în anul 2005, de către Cornel Todea, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” îşi propune să fie un program complex de educaţie teatrală, culturalizare şi formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri şi ateliere de teatru.

Ca recunoaştere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociaţia Internaţională a Teatrelor pentru Copii şi Tineret – cea mai prestigioasă organizaţie mondială de profil.

Urmăriţi, aşadar, programul întregului eveniment, cu reprezentaţii susţinute de trupe din ţară şi din străinătate, pe site-ul www.fitc.ro şi pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii.

Biletele au fost deja puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (număr de telefon: 021.317.85.90, program de miercuri până duminică). Acestea au preţuri foarte mici, astfel încât întreaga familie să se poată bucura, împreună, de poveştile copilăriei.

Cumpăraţi bilete pentru dumneavoastră şi cel mic, dăruindu-i, astfel, nu doar un spectacol memorabil, ci şi o jucărie potrivită vârstei sale!

 

 

sursa: mediafax