Cele mai vizitate locuri din Europa

    

1. Trafalgar Square – Londra – 15 milioane de vizitatori

trafalgar-square_in1

 

 Un loc renumit pentru demonstratiile, concertele si evenimentele ce au loc cu ocazia anului  nou, Trafalgar Square este un loc de odihna pentru turisti, dar si un loc de odihna pentru  lordul Nelson (statuia lui aflandu-se aici), cel care in 1805 a avut o uriasa victorie impotriva  flotelor Frantei si Spaniei 자바 ee 다운로드.

   

Mai mult, Trafalgar Square este un loc pentru intalniri inca din Evul Mediu.

 2. Notre Dame de Paris, Franta – 12 milioane de vizitatorinotre_in1

 Poate esti surprinsa ca pe locul intai in Franta nu se afla Turnul Eiffel, dar vizitatorii se pare  ca prefera catedrala Notre Dame de Paris large number.

 Fatada dantelata si cele doua turnuri patrulatere de cate 69 m fiecare radiaza echilibru.  Intrarea in catedrala se face prin trei porti bogat ornamentate, care evoca simbolurile  goticului tarziu. Impresia spatiala in interiorul bisericii este coplesitoare, zidurile ei se inalta pe trei randuri de coloane Instagram batch download. De proportii impozante, 130 m lungime, 35 m inaltime, nava principala este impodobita cu statui si picturi.

Notre-Dame este considerata cea mai intunecata catedrala dintre marile catedrale gotice, dar pe buna dreptate, lumina care se filtreaza prin rozetele colorate confera sentimente mistice in penumbra severa Download Batter's Mania.

Printre cele mai vizitate atractii din Franta se mai numara si: Disneyland (10.6 millioane), Sacré-Coeur (8 milioane), Muzeul Luvru (7.5 milioane), Turnul Eiffel (6.7 milioane), Palatul Versailles (3.45 milioane)

3. Tivoli Gardens, Danemarca – 4,4 milioane de vizitatori

tivoli_in2

 Fondat in 1843, parcul de distractii Tivoli numara printre atractii un rollercoaster din lemn si  un carousel imens Carnival Holocaust Download. Se afla chiar in inima Copenhagei si reprezinta un loc de relaxare  (gradinile sunt superbe), de distractie, dar si un loc unde poti lua masa (exista 38 de  restaurante si taverne).

 

 4. Vatican, Italia – 4.2 milioane de vizitatori

vatican_in3

 … si este vorba doar de turisti si nu oameni care vin aici cu scop strict religios  MovieMaker 2012!

 Vaticanul este un mic stat suveran al carui teritoriu consta dintr-o enclava in orasul Roma,  Italia. intreaga tara este de aproximativ jumatate de kilometru patrat. Statul este condus de  catre episcopul Romei, Papa, si astfel poate fi considerat un stat ecleziastic in care  functiile inalte sunt ocupate de catre clerici 서든 어택 월핵 다운로드.

 Astazi, Vaticanul este cel mai mic stat independent din punct de vedere al suprafetei si al numarului de locuitori. Este resedinta teritoriala a Sfantului Scaun, entitatea institutionala reprezentata de catre Papa, episcopul Romei si prin urmare principala resedinta ecleziastica a Bisericii Catolice 트위치 방송 다운로드.

Printre cele mai vizitate atractii din Italia se mai numara si Coloseumul (4 milioane).

5. Muzeul Hermitage, Rusia – 2.5 milioane de vizitatori

hermitage-in1

 Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg, Rusia, este cunoscut ca palatul imparatesei  Ecaterina cea Mare sau muzeul pisicilor bootcamp 3.0.

 Muzeul Hermitage este unul din cele mai mari si mai bogate muzee ale lumii, unde pot fi  vazute o multime de capodopere, care sunt pazite de… 50 de pisici!

 Povestea lor incepe in 1745, cand orasul Sankt-Petersburg, ridicat de putina vreme, era  infestat de sobolani 크레이지 아케이드 apk 다운로드. imparateasa Elizabeta, fiica lui Petru cel Mare, a ordonat atunci, printr-un decret, sa fie aduse din provincie pisicile cele mai mari si mai pricepute la vanarea rozatoarelor. Apoi Ecaterina cea Mare le-a adus in Palatul de Iarna. Au stat aici pana la Asediul Leningradului, cand multe au disparut. Dar dupa razboi au fost aduse in oras alte pisici, din diferite parti ale Rusiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *