Madalina Ghenea a fost gazda lansarii in Romania a filmului „Dom Hemingway”

 

București, 24 noiembrie – Mădălina Ghenea a fost gazda lansării în România a filmului “Dom Hemingway” Episode 1 of the Day You Accidentally Discovered. Actrița a strălucit pe covorul roșu la prezentarea primului său rol de  Hollywood, în care joacă alături de Jude Law!

 

După lansarea internațională de la TIFF Toronto, unde a primit recenzii foarte bune, producția britanică “Dom Hemingway” a ajuns în România 디지몬 알피지 다운로드.

Mădălina Ghenea și-a prezentat primul rol într-un film de Hollywood în cadrul unui eveniment de gală, desfășurat vineri seara în clubul Biavati din București și organizat de Dress Code Events mp3 paid download.

Madalina ghenea dom hemingway (2)

Mădălina Ghenea a ajuns în locația din zona Floreasca într-o limuzină de lux marca Audi, însoțită de un reprezentant al distribuitorului Ro Image 2000 tomorrow will be late. Mădălina a fost întâmpinată de reprezentanți ai presei scrise și online, de vedete, prieteni și familie. Actrița a purtat o rochie neagră spectaculoasă, creată special pentru ea de Natalia Vasiliev și inspirată din colecția 2014 a designerului 시크릿 쥬쥬 11 기 다운로드.

Evenimentul a fost deschis de Mihai Gâdea (Antena 3). Înainte de proiecția filmului, Mădălina a vorbit cu sinceritate publicului despre parcursul său profesional și despre onoarea de a împărți platoul de filmare cu Jude Law. “Vreau să știți că acest film este un proiect foarte important și sper să nu vă dezamăgesc cu absolut nimic Go to The Master Download. Am fost primită cu foarte multă căldură și în Toronto, dar, până la urmă, tot voi sunteți ai mei”, a declarat actrița.

Madalina ghenea dom hemingway (5)

Plină de mărinimie, vedeta a ținut să le reamintească celor prezenți că există oameni în lume care nu se bucură de această tratație și să le mulțumească organizatorilor pentru toată atenția pe care i-au oferit-o: “Știu câți oameni, în acest moment, nu au absolut nimic, așa cum, și eu, când am plecat de acasă singură, poate că nu aveam absolut nimic Download annabelle home. Eu, fata din Slatina care n-avea nimic, chiar merit toată această atenţie? Să primesc flori e un sentiment extraordinar şi mă bucur de fiecare moment몬스터 길들이기 apk 다운로드.

Madalina ghenea dom hemingway (4)

Filmul a fost proiectat în premieră în România, în fața unui public de 350 de invitați awk. La eveniment au participat vedete precum Cornel Ilie (Trupa Vunk), Anca Lungu și Geanina Ilieș (Antena 1), Vladimir Drăghia și Alexandra Stan.

mada ghenea dom hemingway

Madalina ghenea dom hemingway (3)

 

“Dom Hemingway” este o producție tipic britanică, plină de umor, adrenalină și acțiune Download by the Ministry of Employment and Labor. Partenerul de platou al Mădălinei Ghenea este Jude Law, în rolul protagonistului Dom Hemingway, un faimos spărgător de seifuri din Londra.

Filmul este distribuit in România de Ro Image 2000 și Prorom, iar premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *