Marley and Me – Puppy Love

„Eu si Marley” este o comedie haioasa despre un cuplu de tineri proaspat casatoriti care invata lectii importante de viata de la un catel adorabil, neastamparat si hiperactiv. Filmul este bazat pe romanul autobiografic al lui John Grogan de la Philadelphia Inquirer, care povesteste viata sa alaturi de Marley, un labrador pe care il crede cel mai rau caine din lume. De fapt, nu este chiar adevarat si fiorosul caine se dovedeste a fi un catelus zvapaiat si simpatic care intra de fiecare data in bucluc.

„Marley and Me” in traducere originala are ca target mai multe categorii de public. Pe primul loc ar fi iubitorii de animale, intrucat jurnalistul John (Owen Wilson) si sotia sa Jennifer Grogab (Jennifer Aniston) adopta un catelus cu scopul de a se pregati sa devina parinti si incep imediat sa suporte nazbatiile catelusului, transformate in momente adorabile de catre regizorului filmului. Totodata, filmul se adreseaza si publicului amator de sitcom-uri, viata celor doi soti fiind una mai mult decat hilara, pentru ca dorinta lor de a fi parinti coincide cu aceea de a fulmina in cariera. Asadar cuplul traverseaza o criza emotionala care este pusa in plan secundar de aparitia catelusului.

Situatia dezastruoasa din casa celor doi (data de vaicarelile neincetate ale lui Jennifer si nepasarea lui Wilson) ar face pe oricine sa tasneasca pe usa afara, dar asta ar insemna sa rateze momente adorabile alaturi de Marley. Filmul este unul de familie si merita vazut impreuna cu cei mici sau ghemuita in bratele iubitului tau intr-o dupa-amiaza de duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *