Pacala, un spectacol al Teatrului de Animatie Tandarica, pus in scena la Grand Cinema Digiplex

Sambata, la ora 11, Teatrul Tandarica pune in scena la Grand Cinema Digiplex piesa de teatru pentru copii “Pacala” abap 엑셀. In informarea de mai jos, se gasesc informatii despre piesa si despre programul viitoarelor spectacole de teatru de la Grand Cinema Digiplex.

Păcală, un spectacol al Teatrului de Animație Țăndărică, pus în scenă la Grand Cinema Digiplex

În cadrul noii stagiuni de teatru pentru copii găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animație Țăndărică va pune în scenă piesa Păcală, sâmbătă, pe 12 octombrie, de la ora 11.00 kakaotalk pc version. Umorul și istețimea camuflată ale celebrului erou al poveștilor românești îi vor încanta pe cei mici. Actorii și păpușile îi vor introduce pe copii în tainele adevărului și minciunii, învățându-i pe aceștia să nu se lase păcăliți full book of cnblue. Piesa abundă de cântece populare, cei mici având ocazia să învețe primii pași ai unei hore românești.

Regia spectacolului este semnată de Ioan Brancu, scenografia este asigurată de Cristina Pepino, iar muzica este compusă de Dan Bălan 도화의 저택 다운로드. Din distribuție fac parte Mihai Dumitrescu, Ioan Brancu și Alina Teianu.

Alături de Păcală, în stagiunea de toamnă găzduită de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animație Țăndărică  va mai pune în scenă următoarele spectacole: piesa Motanul Încălțat, pe 19 octombrie, adaptarea celebrei povești cu tâlc a lui Ion Creangă, Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, Dănilă Prepeleac, pe 10 noiembrie și, în data de 16 noiembrie, Frumoasa și Bestia Samsung Laptop Driver.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe paginawww.grandcinemadigiplex.ro x3 ap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *