Peste 1000 de elevi ieseni participa la Maratonul Serbarilor

Peste 1000 de elevi ieseni iau parte in perioada 15 – 23 decembrie la Maratonul Serbarilor, eveniment ce are loc la ERA Park.  Acestia sarbatoresc intr-un mod special venirea iernii si isi prezinta serbarile de sfarsit de semestru intr-un decor magic si o atmosfera calduroasa 엑소의 쇼타임 다운로드. In plus, ei participa si la campania „Un ursulet de plus – un zambet in plus”, avand ocazia sa inveseleasca sarbatorile copiilor mai putin norocosi 헤드 사커 돈버그 다운로드.

Copiii sunt elevi ai Scolii nr ebs Opera House download. 22, Scolii Carmen Silva, Scolii Carmen Silva, Scolii Ion Creanga, Scolii George Calinescu, Gradinitei Sf. Paraschiva, Gradinitei nr. 20, Gradinitei nr 마인크래프트 결혼모드 다운로드. 14, Gradinitei cu Program Prelungit nr. 1, Gradinitei cu Program Prelungit nr. 21, Gradinitei cu Program Prelungit nr. 18, Gradinitei nr. 12, Gradinitei cu Program Normal nr Movavi video editor 12. 4, Liceului de Arta Octav Bancila, Liceului Vasile Alecsandri, Liceu Gheoghe Asachi. ERA Park a pus gratuit la dispozitia artistilor: scena si sonorizarea, dar si cadouri inmanate chiar de Mos Craciun Kukdas.

Cele aproape 40 de grupuri ce vor sustine serbarile la ERA Park au fost invitate sa participe in acelasi timp si la o actiune caritabila: campania „Un ursulet de plus – un zambet in plus” 팟빵 자동 다운로드. Cei peste 1000 de elevi au astfel ocazia, daca doresc, sa doneze jucarii si alte obiecte copiilor mai putin norocosi si astfel sa aduca zambetul pe buze acestora Download the android source. In plus, prin donarea unei jucarii, elevii sunt inscrisi automat la tragerea la sorti, in urma careia unul din cele 40 de grupuri va castiga ursuleti de plus pentru fiecare membru al clasei sms. Ursuletii fac parte din cei ce impodobesc bradul de Craciun al Centrului Comercial.

Campania „Un ursulet de plus – un zambet in plus!” doreste sa aduca bucurii de sarbatori pentru mii de copii fara posibilitati materiale 마포구 다운로드. Aceasta se desfasoara la nivel national, in 4 orase din tara (Iasi, Oradea, Sibiu si Suceava), in 4 centre comerciale: ERA Shopping Park Iasi, ERA Shopping Park Oradea, Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava. La Iasi, filiala locala a Salvati Copii lucreaza cu ERA Shopping Park Iasi si peste 200 de ursuleti de plus vor fi donati alaturi de jucariile oferite de ieseni catre copiii fara posibilitati materiale din oras.

zp8497586rq