Poveste in dar

In perioada 1-3 aprilie, Scoala Vocationala “A treia cafea” organizeaza la Clubul Taranului (MTR), din Bucuresti, evenimentul “Poveste in dar”, sustinut de Asociatia Tineret in Actiune si parte a campaniei de promovare a lecturii “In cautarea cititorilor celebri”, initiata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National Free matlab.

Proiectul “Poveste in dar” isi propune promovarea povestii unui copil care cauta sprijin pentru a-si implini vocatia, confruntandu-se atat cu dificultati financiare, cat si cu prejudecati sociale fata de etnia din care face parte Risk of Lane.

Miza proiectului este, in prima instanta, una vocationala, care isi propune sustinerea solidaritatii si promoveaza toleranta intre tineri, in special in vederea consolidarii coeziunii sociale 대중가요 다운로드.

Evenimentul este precedat de un numar de ateliere de creatie la care vor participa gratuit liceeni si studenti cu aptitudini pentru arte plastice, actorie, scriere de povesti si recycleart 스케치 프로그램 다운로드.

Rezultatele acestor ateliere – povesti scrise, pictate, modelate sau puse in scena – vor fi prezentate publicului in cadrul unui expozitii cu vanzare, iar fondurile obtinute in urma acesteia vor fi directionate catre tanarul violonist 세븐포커 다운로드.

Fiecare participant va putea crea in cadrul targului o poveste personala scrisa, pictata sau modelata in lut, va putea asista la piesele de teatru incluse in program si va viziona expozitiile inedite de fotografie, pictura, povesti si recycleart realizate in cadrul proiectului “Poveste in dar” beyond compare 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *