„Poziţia copilului” reprezinta România la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film străin

Pelicula regizorului Călin Peter Netzer, „Poziţia copilului”, a fost desemnat să reprezinte România la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film străin, potrivit unui comunicat al Centrului Naţional al Cinematografiei remis AGERPRES 마쉬멜로우 다운로드.

Filmul a fost ales „în unanimitate” de un juriu format din Eugenia Vodă, critic de film şi realizator TV, Magda Mihăilescu – critic de film, Cristina Corciovescu – critic şi istoric de film, Mihai Chirilov – critic de film, director artistic al Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Cluj, Dana Duma, critic de film, Irina Margareta Nistor – critic de film şi Dinu Tănase – director de imagine, regizor Joara Noble download.

„Mă bucur foarte mult că vestea a venit acum, în această perioadă, când noi deja am început discuţiile pentru promovarea filmului pe teritoriul american hp officejet 7612 driver. Sper ca şi publicul american să fie la fel de receptiv faţă de film ca şi cel din Europa”, a declarat Călin Netzer pentru AGERPRES.

Filmul „Poziţia copilului” a câştigat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin Ursul de Aur şi Premiul FIPRESCI – (Federaţia Internaţională a Criticilor de Film) happy chick 다운로드.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *