Pregatiti de cinema in aer liber? Noul Cinematograf al Regizorului Roman deschide sezonul pe 26 mai

Noul Cinematograf al Regizorului Român pregătește sezonul de cinema în aer liber, care se va deschide pe 26 mai, în timpul săptămânii, de luni pînă joi 리그샵 크랙 다운로드. Iubitorii celei de-a șaptea arte sunt așteptați cu premiere europene de top și filme românești.

Spectatorii se pot bucura de răcoarea serilor de vară în compania unor filme de calitate, cu o limonadă sau bere rece mobile app. Printre filmele care vor rula în aer liber se numărăBucurești, unde ești? în regia lui Vlad Petri, Canibal de Manuel Martín Cuenca cu Olimpia Melinte (distribuite de Transilvania Film), Walesa: Man of Hope în regia lui Andrzej Wajda, Il était une foret de Luc Jacquet, Blood Ties de Guillaume Canet cu Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Zoe Saldana (distribuite de Independența Film) 서울남산체 다운로드.

De la comedii la drame, filme cult, documentare sau filme istorice, NCRR pregătește o selecție de pelicule ce vor face deliciul cinefililor, într-o atmosferă de vacanță 원펀맨 2기 12화 다운로드. Nu vor lipsi nici evenimentele speciale, însoțite de dezbateri cu realizatori români și retrospective.

NCRR este printre puținele cinematografe care oferă experiența vizionării unui film în aer liber, organizând proiecții regulate pe perioada verii gpx 파일 다운로드. În caz de ploaie, nu e niciun motiv de îngrijorare, filmul va fi proiectat în sala de cinema.

Noul Cinematograf al Regizorului Român se află în incinta Muzeului Național al Țăranului Român (intrarea Monetariei nr 3) html pdf 파일 다운로드. NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucureșteni care vor să vadă un film într-o atmosferă liniștită și să participe la evenimente culturale Skyrim Launcher 다운로드.

Biletul la proiecția specială este de 10 lei, preț întreg și 7 lei redus pentru elevi și studenți. Biletele se cumpără de la casă înaintea filmului și nu se fac rezervări 포토샵 7.0 1 한글판 다운로드. Pentru detalii privind programul și activitatea NCRR puteți suna la 0723.234.005.

Asociația Culturală Macondo — site oficial www.asociatiamacondo.ro, facebook.com/CinemaNCRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *