Premiere la OPERA COMICĂ PENTRU COPII: Baletul ‘ALBĂ CA ZĂPADA’ si spectacolul ‘INVITAȚIE LA CASTEL’

Luna iunie aduce la OPERA COMICĂ PENTRU COPII două cadouri muzicale de exceptie: premiera baletului ‘ALBĂ CA ZĂPADA’ și serile speciale, de vineri, cu ‘INVITAȚIE LA CASTEL’ krst plot 다운로드.

Aceste spectacole vor încheia o stagiune extraordinară, cu producții și spectacole de operă, balet, cu musicauril, cu turnee în țară și în străinătate si cu premii importante obținute la festivaluri internaționale Pop song top100 download. Să nu uităm că, recent, OPERA COMICĂ PENTRU COPII, București a cucerit 2 Premii I la 2 categorii (dans modern și dans popular) și 1 Medalie de Aur la SUPER DANCE Festival — Festivalul Internațional de Folclor și Dans Modern, ediția a II-a, de la Sankt Petersburg Emperor's Game.

Unul dintre cele mai cunoscute basme pentru copii va prinde viață pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII (Sala Giulesti) cu cea mai nouă premieră: ‘ALBĂ CA ZĂPADA’, balet pentru copii inspirat de celebra poveste a Fraților Grimm 티 맵 다운로드. Noua producție este programată în luna iunie, astfel: luni 2, 16 iunie — de la orele 11.00 și 13.00 și marți 3, 10, 17 iunie — de la orele 11.00 și 13.00 Sketch-up free download.

Coregrafia aparține lui Gigel Ungureanu și scenografia Vioricăi Petrovici. Ilustrația muzicală este semnată de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Cătălin Caracaș 그레이의 50가지 그림자 심연 다운로드. Din distributie fac parte balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionuț Birjovanu, Octavian Iuga și Andrei Dogaru Hawkma tin.

Tot în iunie, un alt SPECTACOL — SURPRIZĂ la OPERA COMICĂ PENTRU COPII: ‘INVITAȚIE LA CASTEL’
Zilele de vineri ale lunii iunie sunt rezervate unei alte premiere, spectacolul-supriză: ‘INVITAȚIE LA CASTEL’ 윈도우 업데이트 보류중인 다운로드. Sub acest titlu, pe scena teatrului bucureștean se vor reuni cele mai îndrăgite fragmente din opere și balete aplaudate de micii spectactori la OPERA COMICĂ PENTRU COPII 심 타워 다운로드. Sunt programate reprezentatii în zilele de vineri 6, 13, 20 iunie, de la ora 17.00. Își vor da concursul soliștii vocali și balerinii, alături de micile vedete ale binecunoscutei instituții de cultură 7급 공무원.

Rezervări bilete: telefon 021/ 319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 — 16.00.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a teatrului (Calea Giulesti nr. 16), pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Pentru mai multe detalii despre producțiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultați site-ul operacomica.ro. Sediul  este situat în Calea Giulești, nr. 16, sector 6, București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *