HARA: concert aniversar in Hard Rock Cafe

Trupa HARA cântă joi, pe 17 octombrie, la Hard Rock Café, de la ora 21:00, în cadrul unui concert aniversar, în cadrul căruia fanii sunt invitați să sărbătorească alături de trupă cei 13 ani de muzică live și 10 ani în București 아이팟 유튜브 다운로드.

De asemenea, trupa dă și startul unui mic turneu in toata tara.

Falvius a declarat: „Va asteptam cu drag cu multe piese din trecut si multe noutati pentru fani Download Baby Dinosaur Buddy! Show-ul nostru este mai mult pe scena decat la televizor. Avem ceva de transmis cu muzica noastra, cu versurile noastre si ne place foarte mult sa facem asta” Seoul Bike Taung.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu HARA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare dc_boot bin 다운로드.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP Download Chicago. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Parteneri media: Magic FM, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele, eva.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, Urban.RO, InfoMusic, Tilllate si InOras.ro
sursa: amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *