Sandra Bullock furioasa si depresiva la filmarile peliculei „Gravity”

Sandra Bullock a declarat recent într-o emisiune de televiziune că s-a confruntat cu accese de depresie şi furie pe platourile de filmare ale peliculei „Gravity”, după ce a stat închisă timp de zece ore într-un bazin de izolare senzorială example font.

Actriţa americană a trebuit să filmeze cea mai mare parte a scenelor singură, suspendată de cabluri şi închisă într-un bazin de izolare senzorială, pentru a reda imponderabilitatea spaţiului The most common love download. Bullock a mărturisit că aceste scene au avut un impact serios asupra sănătăţii ei mintale, potrivit femalefirst.co.uk 토닥토닥 꼬모 다운로드.

Regizorul Alfonso Cuarón a trebuit să o ţină sub observaţie pe Sandra Bullock, ca să fie sigur că nu îşi pierde sângele rece şi chiar l-a rugat pe fiul în vârstă de trei ani al actriţei, Louis, să o înveselească ori de câte ori avea nevoie de sprijin 신비아파트 고스트볼x의 탄생 다운로드.

Invitată în emisiunea „The View” a Barbarei Walters, difuzată pe postul de televiziune ABC, actriţa a declarat: „Eram deprimată, eram furioasă, mă întristam foarte tare pentru că mă aflam într-un spaţiu întunecat, fără contact uman, nu se auzea niciun sunet 닌자 베이스볼 다운로드. Alfonso vedea tot ce se întâmpla, erau camere peste tot şi uneori striga «Clachează, clachează, aduceţi copilul».”

„Gravity” a obţinut 55,8 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord, această sumă fiind un record de încasări pentru un film lansat în octombrie, când de obicei se înregistrează o audienţă mai scăzută, potrivit site-ului IMDb Windows 7 32-bit free download.

Nu ai vazut filmul inca? Iata trailerul AICI

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *