Savureaza cea mai buna cafea la Coffee Shop Tabiet!

Traian Ispasiu, un tanar antreprenor roman, proprietarul lantului de cafenele Caffe Tabiet, a lansat astazi, 8 noiembrie 2012, un concept coffe shop si take away.

Investitia in aceasta locatie se ridica la 80.000 euro și vine in intampinarea consumatorilor de cafea, cu blendul propriu de cafea proaspat prajita.

Ce aduce nou aceasta cafenea in peisajul existent in Capitala?

Cafeaua, atat cea comercializata in locatiile Caffe Tabiet cat si cea vanduta vrac, in sistemul de self service, este proaspat prajita și pentru ca savoarea cafelei sa fie pusa in evidenta, clientii vor avea posibilitatea sa consume cafea preparata in diferite retete și in mai multe tipuri de echipamente profesioniste, fiecare echipament in parte avand propietatea de a pune in evidenta  aroma și gustul cafelei.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor activi, pe langa cafea consumatorii vor gasi aici o gama generoasa de fresh food and drinks, cat și un punct de”take away”.

„Ideea mi-a venit in urma cu un an  cand mi-am dat seama ca deși in Romania nu exista o cultura a cafelei, romanii consuma cafea și sunt dornici sa experimenteze, insa este nevoie sa se investeasca timp și rabdare astfel incat sa aduci in prim plan atat cafeaua cat și modurile diferite de preparare. Mai mult de atat, cafenelele le vad ca pe un loc unde oamenii socializeaza, se imprietenesc, impartasesc pareri despre diverse domenii intr-un cadru potrivit.

Vreau ca odata cu deschiderea acestei cafenele, iubitorii de cafea sa devina adevarati „connoisseurs”, noi suntem dornici sa impartașim din experienta noastra și sa oferim o abordare mai apropiata de consumatori, sa le facem cunoscut cum se prepara produsele, care este modalitatea corecta de a se face un produs, toate acestea la preturi accesibile,” declara Traian Ispasiu, proprietar Coffee Shop Tabiet.

Traian Ispasiu are 32 de ani și a intrat in antreprenoriat deschizand un service auto la 23 de ani. Dupa 3 ani a schimbat domeniul, iar in 2006 a deschis prima cafenea sub brandul Caffe Tabiet. Este director executiv al Asociatiei pentru Antreprenoriat din Romania.

In 2012 are o experienta acumulata din deschiderea a 6 locatii  in domeniul ospitalitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *