Serialele-cult care te spala pe creier

Exista in filmele produse la Hollywood, dar mai ales in serialele-cult ale ultimilor ani, un aer de falsitate care iti da impresia ca tu nu faci parte din realitatea infatisata pe ecran 윈도우10 크리에이터 업데이트 다운로드. Stai in pat, te uiti la cate un episod si iti vine sa zici, “hai ba astora cum li se intampla astfel de chestii tari si mie nici pe aproape. Astia cum trec asa de senini prin toate si eu nu pot”, precizeaza Noinu.ro Download Cyworld Studio.

Sa va dau un exemplu. Urmaresc cand si cand si foarte rar un serial la mare moda “Californication’, asa ca personajele imi sunt oarecum familiare 온디맨드 코리아 동영상 다운로드. Personajul principal e scriitor si mai nou profesor si un mare Don Juan.  Nevasta-sa, arhitecta si femeie destupata la cap, intelege piatra de moara care atarna de gatul barbatului ei, Hank – ca, adica, nicio femeie nu ii rezista – si accepta senina acest fapt. Rar o doare capul din cauza aventurilor lui, dar il iarta imediat. Ca sa nu mai vorbim de fii-sa care stie de toate parasutele de 20 ani care ii trec lu tacsu prin pat Green Power. In episodul ultim pe care l-am vazut, Hank are o aventura cu o colega profesoara. Nevasta afla. Fiica lor afla. Barbatul colegei afla. Normal, ar fi ca cineva, daca nu vreo 2-3 din personajele de mai sus sa intre in depresie, nu Jurassic World Fallon Kingdom? Evident ca nu. Finalul episodulul ni-i arata pe toti cei enumerati mai sus fericiti la masa. Finalul e pe cat de apoteotic pe atat de rupt de orice realitate extreme movies. Sotia o imbratiseaza cu drag pe amanta lui Hank si isi iarta sotul infidel pe care il ia acasa.

Mai mult ii spune (amanta catre sotie): nici nu stii ce om minunat ai sau cam asa ceva 마음의소리 다운로드.  Adica nu scaune rupte pe spinare, capete in gura, plansete, mutat cu bagajul la mama acasa. Intr-o alta scena, un cuplu casatorit o mai face o data in baie, isi jura iubire pentru ca apoi sa le vina actele de divort 통 메모리즈 2 다운로드. Replica de femeie: “sa le semnam sa ne-o putem putem trage cu cine vrem sa nu ne mai ascundem”.  Se saruta fericiti.

Acum e mai oabla treaba – serialele care sparg audientele sunt rupte de viata reala pentru ca pur si simplu in ele nu exista suferinta Toto's Paradise.  A fost abolita. Personajul principal din Californication trece prin viata descheiat la slit. La el suferinta  se trateaza ca si la un alt personaj de serial celebru – Charlie Sheen – din “Doi barbati si jumatate” cu alcool revelry song. Dar asta nu e suferinta, ci mahmureala.

Acum nici nu mi-as fi dorit sa ii vad pe oamenii astia cool plangand in vreun colt de ecran dupa vreo femeie sau pentru ca un prieten i-a tras pe sfoara, ori dupa ce le-a luat foc casa sau masina. Si totusi, cand e lovit intre picioare pana si Superman isi leapada pielea de erou si devine muritor de rand.

Asta e cu americanii. Vor cu orice pret sa ne arate o lume plina de oameni lipsiti de drame. O lume hedonista minunata si noua. Sursa articol NoiNu.ro

Voi ce parere aveti despre interpretarea aceasta? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *