SNAP in Turabo Society Club

Trupa SNAP va concerta la Bucuresti, in Turabo Society Club, vineri, 31 iulie 2009 숀리의 남자몸 만들기 다운로드. SNAP a intrat in Cartea recordurilor cu piesa „The Power“, cea mai bine vinduta melodie a tuturor timpurilor, in istoria muzicii cu 57 milioane de albume vindute in toata lumea, 200 de discuri de aur si platina cistigate, 80 de prezente pe primul loc in topurile de specialitate

SNAP are o istorie care pleaca de la aceasta melodie cu care rapper-ul Turbo B Download Baek Seon. a debutat, impreuna cu citeva soliste vocale. Dupa „The power“ au continuat alte hit-uri internationale precum „Oops Up“, „Cult of Snap“, „Mary Had A Little Boy“, „The Color Of Love“ si „Rhythm Is A Dancer“ care au devenit cele mai bine vindute melodii in Regatul Unit al Marii Britanii in 1992 Windows SecurityUpdate.

In anii urmatori au urmat alte hit-uri vindute in milioane de exemplare, ca „Exterminate“ si „Do You See The Light? (Looking For)“, inregistrate intr-o noua formula 교보 문고 ebook 다운로드. Pina in prezent, SNAP s-a dovedit a fi, la nivel mondial, una dintre cele mai apreciate trupe, cu numeroase turnee si spectacole.

In 2003, SNAP a revenit in topurile internationale ale muzicii pop, club si dance, cu melodia „Rhythm Is A Dancer 2003“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *