Summer Party – petrecere caritabilă SMILE, organizata de studenti

Marti, 17 decembrie, începând cu orele 20:00, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine organizează, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, petrecerea caritabilă Summer Party, eveniment ce va avea loc în clubul Hangover (strada Selimbar, nr 여과와우유애정 다운로드. 1).

Campania umanitara “SMILE” se află la cea de-a XVII- a ediţie, şi, de această dată,  îsi propune să vină în spijinul copiilor de la Centrul Social „Sfânta Macrina” Absolute Pair1999 download. Toate încasările obţinute de pe urma vânzării biletelor pentru petrecere vor fi folosite exclusiv pentru cadourile ce vor aduce zîmbetul pe chipul celor ce se află într-o situaţie mai mult decât nefericită sentinel hl 드라이버 다운로드. Copilașii vor avea parte și de un moment special pregătit de cei de la Bond’n’Bake, care va completa atmosfera de sărbătoare.

Luni, 2 decembrie, voluntarii ASLS au dat startul campaniei ghost32.exe 다운로드. Studenţii au fost încurajaţi să le facă o vizită  la infodesk-urile din sediile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine – Edgar Quinet nr download dcode. 5-7 şi Pitar Moş nr. 7-13, unde, în schimbul unei donaţii constând în bani sau

jucării, rechizite, articole vestimentare, au fost răsplătiţi cu obiecte handmade, ceai cald, dulciuri şi fructe Download the day-to-day. De asemenea, anul acesta va exista și o cutie de donații ambulantă, care va trece prin diverse cămine, pentru cei care nu au reușit să treacă pe la infodesk-uri 윈도우 openjdk 다운로드.

ASLS promite o petrecere de neuitat, presărată cu surprize şi momente artistice pe gustul tuturor. Vom aduce spiritul verii înapoi pentru o seară ca să ne încălzim în această iarnă friguroasă, ne vom înarma cu voie bună și vom petrece până dimineața family reconstruction.

Biletele se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 şi Pitar Moş 7-13, în intervalul orar 10:00-16:00, sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 10 lei 합법적인 영화 다운로드.

Detalii se găsesc pe: www.facebook.com/ASLSRomania ,www.asls.rolimbi-straine.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *